14 transporturi ilegale de lemne în județul Mureș, oprite de jandarmii mureșeni Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 2212 Vizualizări

14 transporturi ilegale de lemne în județul Mureș, oprite de jandarmii mureșeni

La sfârșitul săptămânii precedente, în data de 10 februarie, repspectiv, 11 februarie, s-au desfășurat mai multe acțiuni punctuale menite să protejeze fondul forestier național. Aceste acțiuni de prevenire a furtului de lemne au fost desfășurate de către echipaje din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile „Regele Ferdinand I” Târgu Mureș împreună cu reprezentanții din cadrul Ocolului Silvic Sighișoara și Târnăveni.

În cadrul acestora, jandarmii au oprit 14 transporturi ilegale de lemne. Materialul lemnos nu avea documente de legale nici de provenineță, nici de însoțire. Prin urmare, persoanele în cauză au fost sancționate cu amenzi în valoare totală de 14000 de lei, conform Legii 171/2010, iar un motofierăstrău și cantitățile de material lemnos au fost confiscate”, a transmis Compartimentul de Informare, Relații Publice și cu Publicul al Jandarmeriei Mureș.

Atragem atenţia asupra respectării legislaţiei în domeniul silvic. Astfel de acţiuni şi controale se vor desfășura şi în perioada următoare în vederea identificării şi tragerii la răspundere a celor care încalcă normele în vigoare.

(L.P.)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

Recomandari

Recent
Popular
Etichete




Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE