Încep lucrările de reabilitare energetică și modernizare a Detașamentului de Pompieri Târnăveni Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 160 Vizualizări

Încep lucrările de reabilitare energetică și modernizare a Detașamentului de Pompieri Târnăveni

În data de 15 decembrie 2022, la București, a avut loc semnarea Contractului de finanțare pentru proiectul „Reabilitare energetică și modernizare Detașamentul de Pompieri Târnăveni”, în valoare de 2.486.026, 53 RON.

Finanțarea nerambursabilă a fost accesată prin Planul Național de Redresare și Reziliență, Componenta C5 – Valul renovării, Operațiunea Renovarea integrată (consolidare seismică și renovare energetică moderată) a clădirilor publice, titlu apel: PNRR/2022/C5/2/B1, runda 1 – Proiectul „Reabilitare energetică și modernizare Detașamentul de Pompieri Târnăveni”, care va fi implementat pe parcusul a 24 de luni de la semnarea contractului.

Conducerea ISU Mureș a solicitat Ministerul Afacerilor Interne – Direcția Generală Logistică în data de 27.11.2023, iar la data de 15.12.2023 a fost emisă Autorizația de Construire pentru lucrări de construcții cu caracter special nr. 166 – 584248.

Compartimentul achiziții publice din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Horea” al județului Mureș a derulat procedura simplificată aplicată pentru atribuirea contractului de „Servicii de proiectarea faza proiect tehnic și lucrări de construcții pentru obiectivul de investiții “Reabilitare energetică și modernizare Detașamentul de Pompieri Târnăveni”.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Horea” al județului Mureș a semnat contractul cu ofertantul declarat câștigător – Asocierea S.C. CRIS INSTELECT S.R.L. – S.C. CONSTRUCT INSTAL S.R.L. – S.C. S&T ORTOPROIECT S.R.L. la valoarea de 2.486.026,53 RON, iar în data de 08.01.2023 a fost emis ordinul de începere a lucrării pe amplasamentul obiectivului cuprins în proiect, cu termen estimativ de finalizare în data de 30.09.2024.

(L.P.)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE