O nouă ediție a târgului „Nunți de Poveste” la Târgu Mureș. Mirii, așteptați cu surprize de către expozanți Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 261 Vizualizări

O nouă ediție a târgului „Nunți de Poveste” la Târgu Mureș. Mirii, așteptați cu surprize de către expozanți

Mirii care așteaptă cu nerăbdare marele eveniment al vieții lor, sunt așteptați în zilele de 17 si 18 februarie la Târgu Mureș, la o nouă ediție a târgului „Nunți de Poveste”, organizat de BCD live events și Asociația Mercur Creativ.

Rochii de mireasă, verighete, invitaţii de nuntă, fotografi, cameramani, DJ, restaurante, flori, decoruri, aranjamente, mărturii, maşini, torturi, prăjituri, accesorii pentru mireasă, mire şi nuntaşi, bijuterii, photo booth, fructe şi dulciuri sunt doar câteva din ingredientele care fac din târgul, expoziţia „Nunți de Poveste” singurul târg de nunți din Târgu Mureș, dar și locul ideal pentru pregătirea nunţii de neuitat. Duminică, 18 februarie, începând cu ora 12:00, trupe de cover-uri și cvartetul ArteMiss vor susține reprezentații live.

Expozanții îi aștepată pe viitorii miri cu surprize, oferte și promoții tentante

După ce în anii anteriori a fost găzduit de Palatul Culturii și un mall din oraș, târgul „Nunți de Poveste” va avea loc, în acest an, în sala Gold a complexului Emerald Luxury Events, str. Ghe Doja nr. 155. Expoziţia va fi deschisă sâmbătă și duminică, între orele 10:00-19:00, acccesul fiind gratuit.

(L.P.)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE