Incendiu cu o victimă carbonizată într-un apartament din Târgu Mureș Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1726 Vizualizări

Incendiu cu o victimă carbonizată într-un apartament din Târgu Mureș

Două autospeciale de stingere, o autoscară mecanică de lucru și salvare de la înălțimi, o autospecială de primă intervenție și comanda și două ambulanțe SMURD dintre care una cu medic din cadrul Detașamentului Târgu Mureș au intervenit sâmbătă, 17 februarie, pentru lichidarea unui incendiu izbucnit în interiorul unui apartament situat pe strada Violetelor din municipiul Târgu Mureş.

”Incendiul se manifestată cu degajări de fum în interiorul apartamentului, fiind localizat la scurt timp după sosirea echipajelor la fața locului. De asemenea, situația de urgență nu a impus evacuarea locatarilor din blocul de locuit. În urma recunoașterii efectuate de către echipaje, în interiorul locuinței a fost identificată o victimă carbonizată”; a informat lt. Alexandra Călușeri, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Horea” al județului Mureș.

UPDATE 1:

Poliția Municipiului Târgu Mureș a fost sesizată sâmbătă, 17 februarie, în jurul orei 12.00, printr-un apel la 112, cu privire la un incendiu care se manifestă la un apartament de pe strada Violetelor.

”La fața locului au intervenit echipajele din cadru ISU Mureș, focul fiind lichidat fără a se propaga la nivelul altor locuințe. La respectiva locație, polițiștii au descoperit trupul carbonizat al unei persoane, identificat ca fiind locatarul acesteia, un bărbat de 84 de ani. Echipajele de specialitate au constatat faptul că nu mai prezintă semne vitale, fiind declarat decesul. Cadavrul urmează a fi preluat și transportat la Institutul de Medicină Legală Târgu Mureș, în vederea efectuării necropsiei. În cauză a fost deschis un dosar penal pentru distrugere din culpă și ucidere din culpă, pentru stabilirea cu exactitate a tuturor circumstanțelor în care s-a produs incidentul”, a informat Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE