Târgul de Nunți, inspirația pentru o nuntă ca în povești Slider
  • Amalia Vasilescu
  • 0 comentarii
  • 212 Vizualizări

Târgul de Nunți, inspirația pentru o nuntă ca în povești

Rochii fabuloase de mireasă, decorațiuni rafinate, deserturi divine și o mulțime de alte servicii de excepție te așteaptă în acest weekend la Emerald Luxury Events.

Viața va renaște mereu în taina nunții și nunta va deveni mereu o aniversare a creației, un spectacol pentru invitații tăi, de la formatul pe care îl alegi pentru invitații și cardurile de așezare la mese, până în zorii zilei. La nuntă, toată lumea trebuie să se distreze, fără excepții. Acum întrebarea este cum poți face în așa fel încât absolut toți invitații să se simtă minuntat, să-și aducă aminte cu drag de nunta ta mult timp după aceea?! Răspunsul îl poți afla la Târgul de Nunți, Nunți de poveste, organizat de Asociația Mercur Creativ, în parteneriat cu BCD live events, unde viitorii miri au parte de o varietate de servicii și produse specializate în organizarea nunților. Evenimentul este găzduit de Emerald Luxury Events ( str. Gh. Doja nr.155), în zilele de 17-18 februarie, în intervalul orar 10.00-19.00.

”Sunt peste 30 de expozanți la această ediție, oferta este extrem de variată, începând de la verighete, rochii de mireasă, costume de mire, invitații de nuntă, variante de entertainment pentru nuntă și pentru copiiicare participă la nuntă, prestatori de servicii care fac astfel încțt să rămâi cu amintiri de neuitat, cadouri pentru invitați mărturii comestibile sau amintiri. Viitorii miri pot găsi aici pregătiri de nuntă de la A la Z. Ediția de anul trecut am organizat-o la Palatul Culturii, dar anul acesta am optat pentru o sală de nunți care ne oferă un spațiu mai generos, și în plis cu locuri de parcare”, menționează Cristina Manoilă, event manager la Asociația Mercur Creativ.

Ziua nunții este un eveniment cu totul aparte, iar una dintre cele mai importante decizii este alegerea unei rochii tradiționale de mireasă, o alegere în care te poți lăsa dusă de val. Rochia trebuie să exprime personalitatea și stilul miresei, să se potrivească temei nunții și să o facă să se simtă specială în ziua cea mare. În ciuda trendurilor fashion în continuă schimbare, albul rămâne, totuși, culoarea unei rochii de mireasă. Rochii pe toate gusturile, într-un stil clasic, romantic și modern, potrivite pentru ceremonia de la biserică și pentru fotografii, unde se dorește o rochie mai deosebită, cu trena extrem de lungă și fusta amplă, sau potrivite pentru petrecere, cât mai lejeră și confortabilă. Salonul Paula cu sediul pe B-dul 1 dec. 1918 nr 118, oferă 10% reducere la rochițele achizionate în cadrul Târgului și o gamă variată de modele care se pt ajusta în funcție de mărimea taliei, dantelă delicată și mătase fină, tul vaporos și satin strălucitor, aplicații de mărgele, paiete sau broderii, toate adaugă un plus de eleganță și strălucire.

În ceea ce privește vestimentația bărbaților, în cadrul Târgului este prezentă colecția de costume premium, create cu atenție la detalii și confecționate pentru a transforma fiecare ceremonie sau eveniment într-o experiență de neuitat, Pasha Men`s Wear, administrat de Simion Creța. ”Se caută tot mai mult culorile atipice, nu folosim strict bleumarin sau negru, mirele poate opta pentru verde sau corai, în funcție de tematica sau locația nunții, la plajă sau grădină. Confecționăm de la șosete, de sus până jos, toată vestimentația unui bărbat, indiferent de eveniment, utilizăm exclusiv materiale de cea mai înaltă calitate, iar fiecare costum este atent pregătit pentru a asigura un aspect impecabil și o potrivire perfectă până la cel mai mic detaliu”, ne spune CEO Simion Creța. Pasha Men’s wear oferă clienților servicii și produse de calitate prin intermediul magazinelor fizice ale brandului din Bistrița, Cluj și Târgu Mureș, în Piața Victoriei nr.34.

Verighetele, alături de inelul de logodnă, reprezintă promisiunea unui nou început alături de persoana iubită. Bugetul pentru verighete va fi influențat de materialul din care acestea vor fi confecționate, aur de 14K, aur de 18K sau platină, cât și de model, stilul sau forma inelelor. ”Se poartă mai mult cele clasice, simple. Cu toatea acestea, încrustarea unor pietre prețioase, cât și gravarea bijuteriilor se fac la cererea clientului, fiecare după cum dorește”, ne explică Neluțu Răzoare, administrator Alis Diamond.

Târgul prezintă diverse idei și opțiuni pentru decorarea locului de desfășurare a nunții, inclusiv aranjamente florale, lumini și alte elemente decorative. Nu lipsesc standuri ale fotografilor și videografilor specializați în nunți, unde sunt expuse portofolii, opțiuni de acoperire a evenimentului, care asigură amintiri de neuitat.

Prezent la târg, Hotelul Hampton by Hilton aduce un Blissful Wedding Guest Package, reduceri considerabile pentru invitații care au nevoie de cazare, pentru camerele King, Twin, Queen și Queen cu canapea extensibilă. ”Avem o ofertă specială pentru oaspeții care vin dinfara orașului, prețul este promoțional, de 340 de lei pe noapte pentru o cameră, la 20 de camere rezervate, mirele și mireasa au o cameră gratuită. Suntem un hotel nou, totul la standarde Hilton, oferim mic dejun gratuit din partea casei, îi așteptăm pe toți cu drag la noi”, ne spune Andreea Sâmpălean, marketing manager. Aeroportul Transilvania Târgu Mureș este situat la 15 km de hotel, foarte la îndemână pentru invitații din străinătate.

Photo booth este o opțiune excelentă pentru a-ți implica invitații în nunta ta și pentru a crea amintiri memorabile. Este sursa de inspirație pentru cele mai haioase și mai amuzante fotografii, cheia cu care obligatoriu smulgi zâmbete. ” O cabină foto oglindă, în care invitații realizează diferite fotografii folosindu-se de recuzite comice sau idei trăsnite. Se listează poza care s-a făcut, creăm un template pentru fiecare eveniment în parte, avem albume foto, pozele se pun și pe un stick. De-a lungul anilor conceptul de photo booth  a devenit tot mai popular în rândul organizatorilor de evenimente”, Florin Pădureanu, manager Ada Events.

Dulciuri și suveniruri

Când vine vorba de dulciurile servite la o nuntă, întrebările curg, candy bar sau prăjituri pe masă? tort sau machetă? prăjituri făcute la o cofetarie specializată sau prăjituri facute în casă de cineva de încredere? Răspunsurile pot fi diferite, Soacra va avea o părere, mama o altă părere, nașa o cu totul altă părere și tot așa. Iar tu vei rămâne cu întrebarea: și eu ce aleg? Pe cine ascult?

Laboratorul de prăjituri Emanuela în anul 2023 a fost cofetăria nr. 1 în județul Mureș pe partea de prăjituri la evenimente. Oferta prezentată în cadrul Târgului este gândită în așa fel încât toate prăjturile incluse au un preț de 30 de lei pe persoană, în fubcție de gama care se alege, gama Basic, Candy și Deluxe. Avantajul este că se poate face un upgrade cu produse din gamele premium sau deluxe și chiar combinații între pachete. Mirii se pot convinge de calitatea produselor prin înscrierea la o degustare gratuită la cofetăria de pe str. Ciucului nr 12, ne explică Mihaela Nealcoș, laborator de prăjituri Emanuela. Foarte apreciat este tortul cu machetă, ușor de depozitat, de transportat, poate arăta spectaculos dacă alegeți un designer de torturi priceput. Momentul prezentării tortului va fi unul spectaculos, mirii și nașii vor gusta din tortul plasat în vârful machetei iar invitații vor primi felii egale și frumos porționate din ”tort la tavă”. La concurență stă Cofetăria Aroma, bunătăți făcute cu dragoste, care oferă o reducere de 10% în cadrul evenimentului.

Mărturiile de nuntă sunt modul prin care mirele și mireasa le mulțumesc invitaților pentru că le-au fost alături, prin urmare le-am putea considera un fel de suvenir ce trebuie ales cu mare atenție. Opțiunea pentru cele handmade, este întotdeauna o alegere bună.

Prezentă în cadrul Târgului, Ioana Szilagy, manager Bellaimage, vine cu o ofertă bogată de mărturii, ce se pot personaliza în funcție de preferințele și dorințele mirilor. Micile daruri trebuie să îmbine, pe cât posibil, aspectul simbolic cu o latură mai practică, cu alte cuvinte, daruri simbolice, dar nu complet inutile.

Focurile de artificii, efectele pirotehnice, gheața carbonică, sunt spectaculoase, prin cadență și efecte speciale, garantează un spectacol deosebit și complex.

Pentru ca momentul efectuării serviciului de focuri de artificii exterior sa fie legal și să se desfășoare în deplină siguranță, se obțin avizele necesare de la autorități, ne explică Suciaghi Marcel, manager Luminar, Focuri de artificii.

Muzica live pe gustul tuturor

Duminică, 17 februarie, de la ora 13.00, în cadrul Târgului de nunți participanții se vor putea bucura de interpretarea Cvartetului ArteMiss, tinere talentate, membre ale filarmonicii de stat din Târgu Mureş şi absolvente ale Academiei de muzica Gheorghe Dima din Cluj. Cvartetul oferă unicitate, eleganţă şi rafinament fiecărui eveniment. Solist al Operei Naționale din Cluj Napoca, Octavian Popa va susține mici momente muzicale, artist ce poate fi invitat oricând să interpreteze la nunți.

Nunțile sunt super frumoase, interesante și emoționante, au o însemnătate fantastică pentru viitori miri și asta este tot ce contează. Târgul de Nunți, Nunți de poveste, vă poate scrie povestea cu care să porniți la drum.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE