100 de amenzi pentru exces de viteză aplicate în patru ore pe un drum mureșean Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 9395 Vizualizări

100 de amenzi pentru exces de viteză aplicate în patru ore pe un drum mureșean

Polițiști din cadrul Serviciului Rutier Mureș au acționat  sâmbătă, 17 februarie, cu aparatele radar, în colaborare cu polițiști din județul Harghita, în contextul unei acțiuni organizate în scopul prevenirii accidentelor rutiere și combaterii nerespectării regimului legal de viteză.

Potrivit informațiilor furnizate de către Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș, echipajele rutiere au acționat pe DN E578, în intervalul orar 12.00 – 16.00, în baza neregulilor constatate fiind aplicate, în total, 150 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 49.510 de lei.

”Din totalul acestora, 100 au reprezentat încălcări ale regimului legal de viteză, cinci lipsa centurii de siguranță, una efectuarea unei manevre de depășire neregulamentară, iar restul alte abateri. Totodată, au fost reținute 17 permise de conducere, 13 dintre acestea conducătorilor auto suprinși de aparatele radar cu viteze neregulamentare. De asemenea, în cadrul acțiunii, polițiștii au efectuat 49 de testări alcoolscopice”, a informat sursa citată.

Cu această ocazie, polițiștii reamintesc faptul că viteza neregulamentară, prin cele două forme ale sale, neadaptată și excesivă, sporesc riscul de producere a unor evenimente de circulație tragice, soldate cu victime sau pierderi de vieți.

”Respectați regulile de circulație și adaptați în permanență viteza la condițiile de drum și cele meteo! Siguranța dumneavoastră și a celor din jur este importantă!”, a mai transmis Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE