Colegiul Național al Asistenților Sociali din România, Sucursala Teritorială Mureș pe lista finaliștilor la Gala Națională a Excelenţei în Asistenţă Socială 2024 Slider
  • Amalia Vasilescu
  • 0 comentarii
  • 180 Vizualizări

Colegiul Național al Asistenților Sociali din România, Sucursala Teritorială Mureș pe lista finaliștilor la Gala Națională a Excelenţei în Asistenţă Socială 2024

Colegiul Național al Asistenților Sociali din România, Sucursala Teritorială Mureș CNASR, este nominalizată la Gala Națională a Excelenţei în Asistenţă Socială 2024. În urma procesului de jurizare, se află pe lista finaliștilor alături de Sucursalele Teritoriale Dolj și Iași. Câștigătorul premiului va fi anunțat în cadrul Galei Naționale a Excelenței în Asistența Socială, în data de 19 Martie 2024. Până la această dată rezultatul final este confidențial.
Organizată cu ocazia celebrării Zilei Mondiale a Asistenţei Sociale, Gala Naţională a Excelenţei în Asistenţă Socială este evenimentul care celebrează realizările profesiei de asistent social și transmite un mesaj cu privire la conştientizarea contribuţiilor din domeniul social şi nevoia acţiunilor ulterioare.
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când Colegiul Național al Asistenților Sociali premiază excelența pusă în slujba comunităților, familiilor, grupurilor vulnerabile, sprijinului uman și societății în ansamblul ei. Gala Națională a Excelenței în Asistență Socială va avea loc în data de 19 martie 2024, la Ateneul Român și va fi prezentat de Andreea Marin – Ambasadorul Excelenţei în Asistenţă Socială iar Soprana Irina Baianț – una dintre cele mai populare soprane ale României, va oferi momentul artistic al serii. Este evenimentul în care asistenţi sociali din întreaga ţară, autorităţi, jurnalişti, sărbătoresc realizările profesiei de asistent social pentru a transmite un mesaj cu privire la conştientizarea contribuţiilor din domeniul social şi nevoia acţiunilor ulterioare.
Ediţia din acest an aduce din nou noutăți referitoare la premiile acordate în cadrul evenimentului, cu Premiul pentru Cel mai Bun Asistent Social Debutant, Absolvent 2023. Acest premiu dorește să încurajeze tinerii asistenți sociali să continue să activeze în domeniul social, domeniu cu o mare nevoie de profesioniști tineri, potrivit Recensământului forței de muncă din serviciile sociale realizat de Colegiul Național al Asistenților Sociali.
Printre finaliștii Galei Naționale a Excelenței în Asistență Socială, Ediția a X-a, 2024 se numără și unul câștigat de mureșeni, cea mai activă sucursală teritorială CNASR, Sucursala Teritorială Mureș, președinte Simona-Maria Mărginean, vicepreședinte Roxana-Maria Hoța și membrii Emil Ignat, Cerasela-Lavinia Stoica și Leandru Dascăl.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE