Rodica Baciu, eveniment special de lansare a candidaturii la Primăria Târgu Mureș Politic
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1780 Vizualizări

Rodica Baciu, eveniment special de lansare a candidaturii la Primăria Târgu Mureș

CEO-ul Grupului de firme Materom din Cristești, Rodica Baciu (49 de ani), a anunțat miercuri, 20 martie, că își menține intenția de a candida independent la alegerile locale din luna iunie 2024 pentru funcția de primar al municipiului Târgu Mureș.

Lansare cu invitați speciali

Invitată la emisiunea ”Obiectiv” realizată de jurnalista Codruța Turcu la postul de televiziune M9 TV România, Rodica Baciu informat că își va lansa oficial candidatura în cadrul unui eveniment special care va avea loc în data de 3 aprilie 2024.

”O să respectăm calendarul electoral și vom fi în termen cu toate semnăturile și toate lucrurile și în data de 3 aprilie invit târgumureșenii la evenimentul festiv de lansare a candidaturii care va avea loc la Casa de Cultură a Studenților ”Mihai Eminescu”, la ceas de seară, la ora 18.00. Deja ne organizăm pentru acest eveniment, va apărea și pe Facebook, avem și invitați speciali, oameni de seamă care ne susțin, și de aproape și de departe”, a precizat Rodica Baciu.

Alianță între oameni valoroși

În cadrul aceleiași emisiuni, CEO-ul Grupului de firme Materom a afirmat că va candida independent și va fi susținută de o viitoare alianță care este în curs de constituire.

”Gândul meu este să candidez independent, cumva echidistant față de partide pentru că nu am fost membră în niciun partid politic și nici nu intenționez să mă înscriu. Însă au venit foarte multe propuneri, foarte multe partide au insistat să merg să fiu omul lor. Însă am zis că în inima mea simt că trebuie să reprezint oamenii cu aceleași valori pe care îi regăsesc în mai multe locuri, în mai multe partide și chiar în afara partidelor. Nu spun că partidele sunt ceva rău, Doamne ferește. Peste tot sunt oameni valoroși, dar nu aș vrea să fiu exclusivistă”, a punctat Rodica Baciu.

Luptă pentru proiecte, armonizare și valori

Nu în ultimul rând, Rodica Baciu a dezvăluit că nu și-a propus să lupte cu ceilalți competitori electorali, însă a promis că se va lupta pentru bunăstarea municipiului Târgu Mureș.

”Eu nu candiez împotriva domnului Soós (Soós Zoltán – n.a.) sau împotriva domnului Horațiu (Horațiu Suciu – n.a.)… Eu îmi aduc aportul pentru bunăstarea orașului Târgu Mureș. Nu îi voi vorbi de rău pe ceilalți și doar cetățenii sunt în măsură să judece, să aleagă, să își spună speranța într-o persoană sau în alta. Eu nu detest administrația actuală, nu detest celelalte candidaturi, eu cred că ei sunt colegii mei și e foarte bine că oamenii pot să compare (…) Eu mă lupt pentru proiecte, eu mă lupt pentru armonizare, pentru valori, pentru performanță, eu nu mă lupt cu oamenii și nu mă lupt nici pentru un scaun.”

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE