Expoziția ”Ce mai putem înnădi? ”semnată de artiștii Denisa Angheluță și Bruno Pisek Slider
  • Amalia Vasilescu
  • 0 comentarii
  • 66 Vizualizări

Expoziția ”Ce mai putem înnădi? ”semnată de artiștii Denisa Angheluță și Bruno Pisek

Camera K’ARTE din Târgu Mureș va găzdui în data de 6 aprilie, ora 18:00 vernisajul expoziția” Ce mai putem înnădi? ” semnată de artiștii Denisa Angheluță și Bruno Pisek.

Expoziția e alcătuită din poeme imprimate manual pe materiale textile, desene și colaje de diferite dimensiuni, un jurnal de călătorie și o carte de artist. Materialele lucrărilor sunt alese cu grijă: carton, pânză de in, culori naturale obținute manual din plante și minerale, hârtie reciclată, lipici din miere și făină, paie.

Denisa Angheluță a studiat timp de cinci ani arta grafică la UNArte din București (licență + master). Prin Programul Erasmus+ a studiat și la universități de artă din Gdańsk și din Atena. Mediile sale de exprimare preferate sunt desenul, scrisul și cusutul. Pentru propriile lucrări își prepară de câțiva ani culori și materiale din: plante, pământ, ciuperci sau miere.

Bruno Pisek este autor și compozitor austriac, activ în domenii precum poezie sonoră, literatură, artă radio și performance. Multilingvismul din operele sale vine dintr-o atitudine deschisă către culturi diferite. Formele deseori interdisciplinare ale lucrărilor decurg din multiple straturi narative ce se dezvoltă continuu.

Expoziția va putea fi vizitată în periada 6-20 aprilie și este un proiect susținut de Forumul Cultural Austriac București” cu sprijinul Asociației K’ARTE. Tot la sediul Camera K’ARTE de pe strada George Enescu nr. 2, se va organiza o seară de lectură joi, 11 aprilie 2024, de la ora 18:00.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE