Furt de bunuri dintr-un complex comercial din Târgu Mureș Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 402 Vizualizări

Furt de bunuri dintr-un complex comercial din Târgu Mureș

În cursul zilei de marți, 9 aprilie, polițiștii Biroului de Investigații Criminale Târgu Mureș au depistat în flagrant delict și reținut pentru 24 de ore, doi tineri, în vârstă de 20 de ani, ulterior comiterii unui furt de bunuri dintr-un complex comercial.

”În fapt, mai multe patrule din cadrul Poliției Municipiului Târgu Mureș au fost alertate după ce, la aceeași dată, cei în cauză au fost observați de polițiștii de investigații criminale imediat după sustragerea unor bunuri, în valoare de aproximativ 250 de lei, de pe rafturile unui magazin. Aceștia au fost prinși pe strada Gheorghe Doja din municipiu, în timp ce încercau să plece de la locul faptei, fiind imobilizați și conduși la sediul unității de poliție pentru continuarea cercetărilor”, a informat Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș.

Conform sursei citate, polițiștii au emis pe numele suspecților ordonanțe de reținere, pentru 24 de ore, aceștia fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Mureș.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE