Mureș: Furt de cabluri din rețeaua de telefonie și internet Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1181 Vizualizări

Mureș: Furt de cabluri din rețeaua de telefonie și internet

Polițiști ai Secției 11 Poliție Rurală Târnăveni, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târnăveni, au pus în executare vineri, 12 aprilie, trei mandate de percheziție domiciliară, în municipiul Târnăveni, pentru documentarea activității infracționale a unor persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de furt calificat.
Din cercetările polițiștilor a reieșit faptul că în noaptea de 5/6 aprilie, persoanele vizate de cercetări s-ar fi deplasat în comuna Adămuș, de unde ar fi tăiat și sustras cabluri din rețeaua de telefonie și internet, cauzând astfel societăţii comerciale furnizoare de servicii de telecomunicaţii un prejudiciu în valoare de aproximativ 7.500 de lei.
”În urma perchezițiilor, polițiștii au identificat și ridicat, în vederea continuării cercetărilor, mai multe bunuri cu privire la care există indicii că ar fi fost utilizate la comiterea faptei. De asemenea, patru persoane au fost conduse la sediul unității de poliție pentru audieri și completarea materialului probator, persoanele bănuite de săvârșirea faptei sustrăgându-se urmăririi penale”, a informat Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș.
La activități au participat polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba și luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale Mureș. În continuare sunt desfășurate activități specifice sub supraveghere unității de parchet competente, pentru depistarea persoanelor bănuite de săvârșirea faptei și luarea față de acestea a măsurilor legale.
(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE