Târgu Mureș: Incendiu într-un depozit de la parterul unui bloc cu nouă etaje Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1306 Vizualizări

Târgu Mureș: Incendiu într-un depozit de la parterul unui bloc cu nouă etaje

Pompierii mureșeni au fost solicitați să intervină sâmbătă, 13 aprilie, pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la depozitul unui operator economic, în municipiul Târgu Mureș, acesta fiind situat la parterul unui bloc de locuințe, cu regim P + 9 etaje.
”La fața locului au fost mobilizate patru autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare, o autoscară mecanică de intervenție și salvare de la înălțimi, o autospecială de primă intervenție și comandă, două ambulanțe SMURD. Incendiul se manifestă pe o suprafață de circa 150 de metri pătrați, cu degajări mari de fum. Echipajele intervin în sistem structurat pentru limitarea propagării, localizarea și lichidarea incendiului”, a informat lt. Alexandra Călușeri, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Horea” al județului Mureș.
Vom reveni cu detalii.

UPDATE:

”În urma evenimentului, patru persoane s-au autoevacuat, iar intervenția nu a impus evacuarea celorlalți locatari. Datorită intervenției prompte a pompierilor, incendiul a fost localizat în scurt timp, fiind salvate etajele superioare ale blocului. Se intervine pentru lichidarea tuturor focarelor. Incendiul a fost lichidat, din fericire în urma evenimentului nu s-au înregistrat victime sau persoane care să solicite îngrijiri medicale”, a mai informat aceeași sursă.
(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE