Tentativă de sinucidere prin aruncare de la etajul 5, în cartierul Tudor din Târgu Mureș Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1408 Vizualizări

Tentativă de sinucidere prin aruncare de la etajul 5, în cartierul Tudor din Târgu Mureș

Poliția municipiului Târgu Mureș a fost sesizată vineri, 12 aprilie, în jurul orei 18.00, prin 112, cu privire la faptul că la un magazin de pe strada Înfrățirii o persoană ar fi adresat injurii angajaților, având la spate un cuțit.
”Polițiștii s-au deplasat la fața locului, constatând faptul că cele sesizate se confirmă, persoana în cauza nemaifiind găsită în respectiva locație, aceasta fugind în momentul apelării la 112. În vederea depistării acestuia, în zonă au fost dirijate mai multe echipaje de poliție și jandarmi”, a informat Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș.
În jurul orei 18.40, cel în cauză, respectiv un bărbat de 27 de ani, a fost identificat, amenințând că se aruncă de la balconul unui apartament de la etajul 5, al unui bloc de pe aceeași stradă, manifestând un comportament agitat.
”Pentru asigurarea intervenției specifice acestor semnalări, la fața locului a fost dirijat negociatorul IPJ Mureș, care, în urma discuțiilor purtate a reușit să convingă persoana să renunțe la intențiile sale. Efectivele de poliție, sub îndrumarea negociatorului, l-au imobilizat pe bărbat, asigurând zona de intervenție. Acesta a fost transportat la o unitate medicală în vederea evaluării stării sale și acordării îngrijirilor de specialitate, iar ulterior la o clinică de psihiatrie. De asemenea, polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, având în vedere faptul că bărbatul s-ar fi autovătămat prin spargerea geamurilor de la balconul de unde amenința că se aruncă”, a mai informat aceeași sursă.
(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE