Accident rutier cu trei victime, pe raza localității Săbed Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 454 Vizualizări

Accident rutier cu trei victime, pe raza localității Săbed

Trei persoane au fost ransportate de urgență la spital, după ce, pe raza localității mureșene Săbed, a avut loc un accident între două autoturisme.

La data de 18 aprilie 2024, în jurul orei 09:00, pe DN 15E, în afara localității Săbed, a avut loc un accident rutier, în care au fost implicate două autoturisme conduse de un bărbat, de 23 de ani, din Livezeni și o femeie, de 45 de ani, din Râciu. Trei pasageri, respectiv două femei, de 73 și 75 de ani, din Râciu și un bărbat, de 32 de ani, din Târgu Mureș, au fost transportați la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate. De asemenea, alte 6 persoane au refuzat transportarea la spital”, a transmis biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș.

Șoferii au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier.

(L.P.)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE