Baschet feminin: Final de sezon pe locul 8 Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 165 Vizualizări

Baschet feminin: Final de sezon pe locul 8

Echipa de baschet feminin din cadrul CSM Târgu Mureș a terminat campionatul pe locul 8. În cel de-al doilea meci pentru locurile 7-8 din Liga Națională de Baschet Feminin (LNBF), fetele au jucat cu Olimpia Brașov, iar potrivit CSM Târgu Mureș, rezultatul meciului a fost următorul:
CSM Târgu Mureş – Olimpia Braşov: 49–61 (9-16, 11-15, 10-14, 19-16)

Marcatoarele echipei mureșene din cadrul acestui meci au fost: Rebecca Lipovan 15 (1×3), Alexandra Bobar 12 (2×3), Ruxandra Chiş 6 (2×3), Andreea Feiseş 4, Czimbalmos Tímea 3 (1×3), Dora Ardelean 3, Sólyom Sára 2, Tania Şchiopu 2 și Adina Ciciovan 2. Totodată, au mai jucat: Alexia Mărcuş, Maria Brefelean și Iris Axintie.
Potrivit aceleiași surse, fetele nu au avut o primă repriză foarte bună, însă apărarea a fost cea care le-a ajutat.


După reluare însă, echipa antrenată de către Florina Pora a devenit mult mai agresivă în apărare, cu o energie bună a început să limiteze atacul braşovencelor, dar precizia atacurilor a avut de suferit până în ultimul sfert.
„În ultimele 10 minute echipa noastră a făcut totul pentru a reveni pe tabelă, de la minus 15, am ajuns la doar 8 puncte, dar din păcate în ultimele 3 minute nu am mai reuşit să marcăm niciun punct”, se precizează pe pagina CSM.
Braşovul a câștigat astfel confruntarea pentru locurile 7-8 cu 2-0 la general, iar echipa noastră a terminat pe locul 8 sezonul 2023-2024.

(D.C.)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE