Mureș: Tragerea la sorți pentru birourile electorale de circumscripție, reluată Politic
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1318 Vizualizări

Mureș: Tragerea la sorți pentru birourile electorale de circumscripție, reluată

Urmare a Hotărârii Biroului Electoral Central nr. 32H din data de 19 aprilie 2024, conducerea Tribunalului Mureș a anunțat, în aceeași zi, că luni, 22 aprilie, de la ora 10.00, în sala nr. 29, etajul 2, de la sediul provizoriu al instanței din Târgu Mureș, Bulevardul 1 Decembrie 1918 nr. 250-254 (clădirea Hotelului Business) se va relua desemnarea, prin tragere la sorți, în ședință publică, a președinților și locțiitorilor birourilor electorale de circumscripție.
Conform informațiilor furnizate de către judecător Veronica Szasz, președintele Tribunalului Mureș, tragerea la sorți se va desfășura ”în conformitate cu prevederile articolului 26, alineatul 5, din Legea nr. 115/2015 pentru alegerea autorităților administrației publice locale, pentru modificarea Legii administrației publice locale nr. 215/2001, precum și pentru modificarea și completarea Legii nr. 393/2004 privind statutul aleșilor locali, în vederea organizării și desfășurării alegerilor pentru membrii din România în Parlamentul European și alegerilor pentru autoritățile administrației publice locale din data de 9 iunie 2024.”
Pentru acuratețea informației, vă prezentăm, în rândurile de mai jos, și Hotărârea Biroului Electoral Central nr. 32H din data de 19 aprilie 2024:

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 
 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE