VIDEO-FOTO: Péter Ferenc (UDMR), primul candidat oficial la președinția Consiliului Județean Mureș Politic
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1024 Vizualizări

VIDEO-FOTO: Péter Ferenc (UDMR), primul candidat oficial la președinția Consiliului Județean Mureș

Conducerea UDMR Mureș a depus vineri, 19 aprilie, la sediul Biroului Electoral de Circumscripție Județeană nr. 28 Mureș, 25.000 de semnături de susținere pentru candidatura lui Péter Ferenc la președinția Consiliului Județean Mureș și pentru candidații Uniunii la Consiliul Județean Mureș.


După depunerea semnăturilor și a candidaturilor, actualul președinte al Consiliului Județean Mureș, Péter Ferenc, a susținut o declarație de presă, în incinta Palatului Administrativ din Târgu Mureș, în care a subliniat că un nou mandat la conducerea Consiliului Județean Mureș reprezintă ”atât o provocare, cât și o mare responsabilitate”, pentru ”continuitatea dezvoltării județului Mureș.”
”Pentru mine este o onoare să candidez pentru un nou mandat și fac acest lucru cu întreaga responsabilitate și experiența acelor ani de mandate de președinte. În urmă cu opt ani, principalul angajament era să salvăm proiectele de dezvoltare aflate în pericol și să creăm o situație stabilă și previzibilă în județ. În urmă cu patru ani am pornit a doua oară pe acest drum cu scopul de a pune județul nostru pe o cale de dezvoltare continuă și predictibilă, așa cum este demn pentru un județ aflat în zona central a țării. Această reușită este rezultatul intenției, efortului și a muncii comune și succesul nu a fost doar al maghiarilor sau al românilor, ci a fost un succes comun, al tuturor locuitorilor din județul Mureș”, a punctat președintele Consiliului Județean Mureș.
Alături de Péter Ferenc s-au aflat președintele UDMR Mureș, Csibi Attila Zoltán, senatorii Novák Levente și Császár Károly Zsolt, deputații Csép Éva-Andrea și Kolcsár Anquetil-Károly, alături de candidații UDMR Mureș la funcția de consilieri județeni și la funcția de primari în județul Mureș.
”Drumul este pregătit, și mergem mai departe pentru a menține județul Mureș pe drumul dezvoltării!”, a conchis președintele Consiliului Județean Mureș, care a îndemnat electoratul mureșean să fie prezent la urne în data de 9 iunie.
Pe lista UDMR pentru Consiliul Județean Mureș se află, în ordine de la 1 la 22, următorii candidați: Csibi Attila Zoltán, Péter Ferenc, Portik Vilmos László, Szabó Árpád, Kedei Pál Előd, Szász Izolda, Tamási Zsolt József, Kupás János, Nagy András, Kovács Róbert Zsolt, Bíró Csaba Szilveszter, Bartha Mihály, Szabó Albert, Balogh József, Ilyés Lóránd, Ötvös Koppány Bulcsú, Kelemen Szabolcs, Petru Zelariu, Böjte András, Kocsis Csaba, Vajda György și Dósa Sándor.
Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE