VIZIONARII vin la Târgu Mureș! Slider
  • Amalia Vasilescu
  • 0 comentarii
  • 600 Vizualizări

VIZIONARII vin la Târgu Mureș!

Mureșenii sunt invitați la Centrul de Evenimente RAB, duminică, 28 aprilie, în ziua de Florii, de la ora 16.00. Vor trăi aproape trei ore dedicate explorării și dezvoltării cunoștințelor și perspectivelor în domeniile neuroștiințelor, psihologiei și culturii contemporane. Vor fi dialoguri care te pun pe gânduri, promit organizatorii de la Institutul Brainmap Neuroscience, partener principal al evenimentului.

Bun venit la VIZIONARII!

Prof. Dr. Alexandru Vlad Ciurea

Este profesor universitar de neurochirurgie din anul 1997, practicând multiple ramuri ale neurochirurgiei: patologie tumorală cerebrală și spinală, patologie vasculară cerebrală, neurochirurgie pediatrică, neurotraumatologie etc. A reușit, la începutul anilor 80, să pună la punct, în premieră, o metodă de drenare a lichidului cefalo-rahidian, procedeu care a primit ulterior și brevet de invenție. De-a lungul timpului, a condus și a fost implicat în aproape 20 proiecte naționale și internaționale de cercetare, domnia să publicând, de asemenea, peste 35 de monografii în domeniul neurochirurgiei, managementului de sănătate și în problemele legate de alimentația bogată în e-uri. În perioada 1999-2006, a fost Directorul General al Spitalului Clinic de Urgență “Bagdasar-Arseni” din București, când a implementat Centrul de Excelență în Neurochirurgie și Neurologie. În semn de apreciere pentru excepționalul profesionalism dovedit de-a lungul timpului în slujba salvării de vieți omenești, pentru contribuția personală la formarea și instruirea noilor generații de cadre în domeniul neurochirurgiei, Președintele României i-a conferit Ordinul Național „Steaua României” în grad de Cavaler.

Dr. Cristian Andrei

Este absolvent al UMF Tg Mureș. În calitate de Neuropsihiatru dar și de Psihoterapeut lucrează la Institutul de Relații Umane din București, dar și prin licee, facultăți, comunități sărace, mass media, cărți și spațiu virtual. Tratează și educă persoane aflate în dezvoltare sau aflate în dificultate. Face cercetare și formează specialiști în educație pentru sănătate, prevenirea adicției la jocuri de noroc, psihoterapie etc. Scrie acum o carte intitulată “Nu știi nimic!”- despre cum să comunici cu adolescentul și încă una despre Teritoriul virtual. Cele mai recente cărți publicate: “Harta femeii” -despre partea misogină a bărbatului și “Am fost odată, ca niciodată”, despre cum gândește copilul, cărți pe care le aduce șii la acest eveniment.

Prof. dr. Lavinia Bârlogeanu

Este una dintre personalitățile cele mai complexe din peisajul cultural contemporan. Psihoterapeut de orientare psihanalitică, profesor universitar la Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației din cadrul Universității din București, cu studii postdoctorale la Sorbona și la Université Paris 5 “René Descartes”, cercetător asociat la CNRS Franța, cu formăti în psihotraumatologie multigenerațională, terapie psihanalitică și psihologie transpersonală, ea este autoarea unor consistente volume precum “Jung îndrăgostit de suflet”, “Diavolul în viziuni, povești și vise”, ce explorează teme fundamentale ale culturii universale, dar și a unor romane originale și hipnotice precum “Nodurile lunii” “Arbetonul”, “Acolo”, în care se împletesc organic literature, psihanaliza, mitologia și actualitatea imediată.

Florentina Fântânaru

Intervievează, de 16 ani, pentru televiziune, cele mai importante personalități din sfera artistică, medicală și academică. De-a lungul timpului a intervievat cele mai importante persoane publice din România. Acum 27 de ani a intrat în lumea radioului unde, ca redactor muzical, a realizat radioprograme zilnice, în direct. Lumea televiziunii i s-a deschis în 1997, când a început să prezinte spectacole și evenimente televizate, iar din 2007 este realizator tv în Trustul Intact. Din 2018 s-a alăturat echipei Antena3CNN, unde realizează emisiunea “De-a VIAȚA ascunselea”, iar anul acesta a început Intervievista Podcast difuzat pe platforma ZUnivers Podcasts. Din 2022 este prezentă ca moderator într-o serie de conferințe în marile orașe din România și mai multe capitale europene. Florentina Fântânaru a realizat peste 1500 de interviuri, iar anul acesta a lansat două cărți – interviu, “Calea Vindecării” cu  Prof.univ.dr. Dumitru Constantin Dulcan și “Darul Constelațiilor” cu Dr. Elena Barbu.

Bilete se pot cumpăra aici https://www.entertix.ro/evenimente/22116/vizionarii-28-aprilie-2024-centrul-de-evenimente-rab-sangeorgiu-de-mures.html

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE