Ciprian Dobre: Profesorul Horațiu Suciu este singurul candidat care îl poate învinge pe Soós Zoltán la vot Politic
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1021 Vizualizări

Ciprian Dobre: Profesorul Horațiu Suciu este singurul candidat care îl poate învinge pe Soós Zoltán la vot

Președintele PNL Mureș, Ciprian Dobre, a declarat în cadrul conferinței de presă susținute astăzi că Partidul Național Liberal a luat, în unanimitate, decizia de a susține candidatura independentă a lui Horațiu Suciu la funcția de primar al municipiului Târgu Mureș.
Liderul PNL Mureș a afirmat că profesorul Horațiu Suciu este singurul candidat care are șanse să învingă la vot actualul primar al Târgu Mureșului, susținut de UDMR. În legătură cu ceilalți candidați înscriși în cursa electorală cu scopul de a-l înlocui pe primarul actual al orașului, Ciprian Dobre a afirmat că aceștia sunt “marii patrioți ai orașului, care au reușit să facă cea mai largă coaliție pentru susținerea lui Soós Zoltán.”
“Singurul candidat care are șanse să învingă la vot candidatul susținut de UDMR este profesorul Horațiu Suciu. Partidul Național Liberal a luat decizia, în unanimitate, de a-l susține la Primăria municipiului Târgu Mureș pe candidatul independent Horațiu Suciu. El este omul care, spre deosebire de alții, are puterea de a face lucrurile pentru Târgu Mureș și nu de a promite. Horațiu Suciu este singurul candidat care, în Consiliul Local, va putea face majoritate și cu UDMR și cu celelalte formațiuni politice care vor fi reprezentate. Trebuie să vină în sfârșit vremea ca și la Târgu Mureș să susținem proiecte, nu interese politice”, a afirmat președintele PNL Mureș.
Încă din septembrie 2023, PNL Mureș a inițiat discuții cu toate formațiunile politice pentru susținerea unui candidat comun, ca alternativă la candidatura susținută de UDMR pentru Primăria Târgu Mureș.
“În urmă cu 8 luni, PNL a decis să pună la dispoziția cetățenilor municipiului orice interes legat de Primărie. Am avut mai multe consultări cu toate partidele, iar la început toată lumea a fost de acord. Am observat, însă, din perioada pre-electorală, că fiecare partid și-a văzut de drumul lui. Marilor patrioți ai acestui oraș, pe care acum îi vedem pe afișe, le transmit un singur lucru: acești patrioți români au reușit să facă cea mai largă coaliție pentru susținerea lui Soós Zoltán. Toți cei pe care îi vedeți pe afișe nu sunt de fapt decât patrioții români care îl susțin pe Soós Zoltán. Dacă ei cred că este bine să susțină în continuare subdezvoltarea și cel mai incompetent primar al Târgu Mureșului din ultimii 34 de ani, este problema lor, dar mă simt dator în calitate de cetățean să atrag atenția asupra acestui lucru. Prin tot ceea ce fac ei nu fac decât să îl susțină pe Soós Zoltán, iar dacă acest lucru este bun pentru ei, nu înseamnă că este bun pentru Târgu Mureș”, a mai subliniat Ciprian Dobre.
Liderul PNL Mureș a declarat că a avut o întâlnire cu profesorul Horațiu Suciu pentru a-i prezenta programul PNL pentru Târgu Mureș în următorii 4 ani.
“Proiectul lui Horațiu Suciu presupune atragerea unui miliard de euro în următorii 4 ani pentru proiectele de infrastructură ale Târgu Mureșului și cred că așa cum s-a ținut de cuvânt și a atras peste 100 milioane euro pentru noul Institut al Inimii, va reuși să atragă peste 1 miliard de euro pentru dezvoltarea Târgu Mureșului. Odată ajuns primar, putem afirma că Horațiu Suciu va fi cel mai bun primar din istoria Târgu Mureșului”, a afirmat Ciprian Dobre.
(Biroul de Presă, PNL Mureș)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE