Mara Togănel: Cred într-un județ care se dezvoltă uniform și care nu lasă pe nimeni în urmă. Intru în competiție pentru a câștiga Politic
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 499 Vizualizări

Mara Togănel: Cred într-un județ care se dezvoltă uniform și care nu lasă pe nimeni în urmă. Intru în competiție pentru a câștiga

În cadrul conferinței de presă care a avut loc astăzi, 26 aprilie 2024, conducerea PNL Mureș a anunțat că Mara Togănel este candidatul Partidului Național Liberal la funcția de Președinte al Consiliului Județean Mureș.
“Intru în această competiție electorală cu încredere și optimism. Intru în competiție pentru a câștiga, cu gândul și fapta la binele mureșenilor. Cred într-un județ care se dezvoltă uniform și care nu lasă pe nimeni în urmă; un județ care nu are cetățeni de rang unu sau de rang doi. Cred într-un județ care va fi foarte bine administrat, dar care, în aceeași măsură, trebuie să cunoască o dezvoltare accelerată în următorii 4 ani. Le mulțumesc colegilor mei pentru încrederea de a mă susține în această luptă, care vine ca un demers firesc după ce am ocupat ani la rând funcția de prefect, consilier județean, director de cabinet al Președintelui Consiliului Județean. Sunt pregătită să ocup o funcție de conducere în administrația județului, dată de puterea votului mureșenilor”, a spus Mara Togănel, candidatul PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean Mureș.
Președintele PNL Mureș, Ciprian Dobre, a prezentat rezultatele a două sondaje de opinie care o indică pe Mara Togănel, candidatul PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean Mureș, drept unicul candidat care are șanse să învingă în cursa electorală candidatul propus de UDMR.
(Biroul de Presă PNL Mureș)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE