Lansarea în premieră a broșurii ” Propaganda neagră ruso-comunistă în Sighișoara ” Slider
  • Amalia Vasilescu
  • 0 comentarii
  • 458 Vizualizări

Lansarea în premieră a broșurii ” Propaganda neagră ruso-comunistă în Sighișoara ”

Librăria Horea Teculescu din Sighișoara va găzdui joi, 9 mai, de la ora 17.00 lansarea în premieră a broșurii ” Propagada neagră ruso-comunistă în Sighișoara ” și  vor fi comemorați martirii Sighișoarei și a fostului județ Târnava Mare supuși relelor tratamente ( tâlhăriți, violați, umiliți, uciși) de către criminali de război din Armata Sovietică în perioada 1944-1945. Evenimentul va avea loc cu ocazia împlinirii a 80 de ani (1944-2024) de când, pe teritoriul României teroriștii militari sovietici au comis sute de mii de crime de război rămase nepedepsite împotriva poporului aliat, în contextul războiului hibrid (psihologic-informațional-cibernetic) declanșat de Federația Rusă împotriva României și a celorlalte membre NATO în ultimii 10 ani, război care se desfășoară cu intensitate tot mai mare inlcusiv în Sighișoara, și în condițiile agresiunii Rusiei împotriva Ucrainei cu consecințe grave asupra celor două state românești (România și Rep. Moldova), potrivit organizatorilor.

Moderatorul evenimentului va fi prof. Luciana Todea, director la Librăria Horea Teculescu din Sighișoara, prezintă col (r) Alexandru Teodoreanu, fost lector de Drept Internațional Umanitar și psihologie militară, autorul broșurii.

Lansarea ” Propagada neagră ruso-comunistă în Sighișoara ”va prilejui contracararea propagandei proruse prin dezvelirea adevărului ascuns până astăzi de autorități, despre înființarea în anul 1944 de către Stalin, în centrul Sighișoarei a unui fals cimitr sovietic în care sunt” înhumați ”ca eroi criminali de război sovietici și se face apologia armatei teroriste sovietice falsificând istoria României și a Sighișoarei.

Broșura va fi distribuită gratuit participanților.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE