Concurs pentru postul de îngrijitor persoană vârstnică, la DAS Târgu Mureș Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 427 Vizualizări

Concurs pentru postul de îngrijitor persoană vârstnică, la DAS Târgu Mureș

Direcția de Asistență Socială (DAS) Târgu Mureș organizează un concurs, conform H.G. nr. 1336/2022, cu modificările și completările ulterioare, pentru ocuparea unui post vacant de îngrijitor persoană vârstnică în cadrul Compartimentului pentru persoane adulte și vârstnice al Serviciului protecție specială.

Pentru înscrierea la concurs, cerințele specifice sunt: studii medii sau generale, iar persoanele care au absolvit cursul de îngrijire bolnavi la domiciliu, au avantaj.

Documentele care trebuie să intre în cuprinsul dosarului de concurs sunt: Formular de înscriere la concurs; copia actului de identitate sau orice alt document care atestă identitatea; copia certificatului de căsătorie sau a altui document prin care s-a realizat schimbarea de nume ( dacă e cazul); copiile documentelor care atestă nivelul studiilor și ale altor acte care atestă efectuarea unor specializări, precum și copiile documentelor care atestă îndeplinirea condițiilor specifice ale postului; copia carnetului de muncă, a adeverinței eliberate de angajator pentru perioada lucrată, care să ateste vechimea în muncă și în specialitatea studiilor solicitate; certificatul de cazier judiciar sau, după caz, extrasul de pe cazierul judiciar; adeverință medicală care să ateste starea de sănătate corespunzătoare, eliberată de către medicul de familie sau de către unitățile sanitare abilitate cu cel mult 6 luni anterior derulării concursului; currciculum vitae, model comun european.

Concursul se va desfășura la sediul Direcției de Asistență Socială Târgu Mureș, de pe strada Gheorghe Doja, nr. 9 și va consta în: probă practică și interviu.

Data limită de depunere a dosarelor este 23 mai, ora 12:00, urmând ca în data de 29 mai, începând cu ora 10:00, să se desfășoare proba practică, iar în data de 4 iunie, de la aceeași oră- interviul. Rezultatul final va fi emis pe data de 10 iunie, la ora 10:00.

M.R.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

Recomandari





Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE