La mulți ani pompierilor mureșeni! Administratie
  • admin
  • 0 comentarii
  • 96 Vizualizări

La mulți ani pompierilor mureșeni!

p1Ziua de 13 septembrie este un simbol al luptei pentru libertate şi independenţă naţională. La împlinirea a 167 de ani de sacrificiu pe care pompierii îl continuă cu profesionalism şi curaj, vreau să îi felicit pentru că au continuat până în prezent să-şi ducă la îndeplinire misiunea de salvatori.

Profesionişti desăvârşiţi în lupta cu focul, cu apele şi cu înălţimile, pompierii se bucură de încrederea şi stima noastră, a cetățenilor din Mureş, judeţ considerat etalon în organizarea serviciului de acordare a asistenţei medicale de urgenţă şi descarcerare.

Colaborarea fructuoasă dintre Consiliul Judeţean Mureş şi Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Horea” s-a materializat în proiectele de achiziţionare de echipamente pentru îmbunătăţirea intervenţiilor în situaţii de urgenţă şi în sprijinirea consiliilor locale şi a primăriilor în ceea ce privește organizarea Serviciilor Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă .

La acest moment aniversar avem prilejul de a ne exprima, încă o dată, consideraţia, încrederea şi mulţumirea faţă de dăruirea şi profesionalismul dumneavoastră în activitatea plină de riscuri pe care o desfăşuraţi pentru comunitate, pentru oameni şi de a vă transmite tuturor pompierilor – militari şi civili, felicitări, multă sănătate şi bucurii în familiile fiecăruia.

Succes în activitate!

 

Preşedintele Consiliului Judeţean Mureş,

Ciprian Dobre

p2

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE