Femeile Mileniului III se întâlnesc la Târgu-Mureş Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 487 Vizualizări

Femeile Mileniului III se întâlnesc la Târgu-Mureş

Asociaţia Femeia Mileniului III împreună cu Associated Country Women of the World (ACWW), a cărei membră este, organizează, în perioada 4-8 septembrie, la Târgu-Mureş, Conferinţa Europeană ACWW “90 years of achievements, building 90 years of opportunities” – “90 de ani de realizări, 90 de ani de oportunităţi”.

100 de invitate din toate colţurile lumii

La lucrările conferinţei vor participa peste 100 de femei din lume, inclusiv Ruth Shaks din Australia, preşedintele ACWW, precum şi participante din Europa, Canada şi Africa de Sud, keynote speaker de la Reprezentanta Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii la Bucureşti, guest speakeri din Elveţia şi Kenya. Deschiderea oficială a evenimentului va avea loc în data de 5 septembrie, ora 8.30, la Palatul Culturii din Târgu-Mureş.

“Conferinţa este organizată sub umbrela Associated Country Women of the World, cea mai mare organizaţie pentru femeile din mediul rural, având 9 milioane de membre, în 70 de ţări ale lumii, al cărei scop principal este de a îmbunătăţi  standardul de viaţă, sănătate şi educaţie al femeilor şi familiilor acestora. Associated Country Women of the World are statut consultativ la ONU, iar conferinţele sunt organizate o dată la trei ani, pentru a propune şi stabili noi iniţiative. Ne mândrim că România este pentru prima dată gazda unei astfel de conferinţe, iar totul se desfăşoara în oraşul Târgu-Mureş!”, a precizat Afrodita Roman, preşedintele Asociaţiei Femeia Mileniului III.

Totodată, preşedintele Asociaţiei Femeia Mileniului III împreună cu Comitetul de organizare a transmis un călduros “Bun venit în Târgu-Mureş, România”, tuturor participantelor la eveniment.

(Redacţia)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE