Comunitare
- admin
- 0 comentarii
- 57 Vizualizări
Cornuleţe Marilena
28 ianuarie 2009Ingrediente: 400g făină, 200g smântână, 250g zahăr pudră, 200g dulceaţă de afine, 100g unt, 20g coajă de lămâie, 10g zahăr vaniliat, 5g praf de copt
Mod de preparare: Untul, smântâna şi zahărul (100 g) se amestecă până devin o spumă. Adăugăm coajă de lămâie, sarea, praful de copt stins cu puţină apă minerală, după care adăugăm făină. Aluatul obţinut se frământă bine şi se pune la rece 20 de minute. Se întinde până ajunge la grosimea de un centimetru. Se taie în pătrăţele, care se umplu cu dulceaţă şi se răsucesc, după care se pun într-o tavă unsă şi se dau la cuptorul încins 20 de minute. Se pudrează cu zahăr în care se adaugă şi zahărul vaniliat.
Recomandari
Recent
Popular
Etichete
Lasă un comentariu