Prefectul Togănel, alături de cadrele medicale din centrele de vaccinare Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 356 Vizualizări

Prefectul Togănel, alături de cadrele medicale din centrele de vaccinare

Cristina Mara Togănel, prefectul județului Mureș, a fost alături de anumite cadre medicale, respectiv medici, asistenți și registratori în cadrul centrelor de vaccinare din diferite localități ale județului Mureș.

,,Am dorit să mă întâlnesc cu echipele de medici, asistenți și registratori de la centrele de vaccinare din Ungheni, Iernut și Sărmașu pentru a mă asigura că întreaga activitate decurge bine. Cele trei puncte, alături de alte două cabinete deschise la Târgu Mureș, sunt primele din județ care imunizează folosind vaccinul AstraZeneca”, a precizat Cristina Mara Togănel, prefectul județului Mureș.

Potrivit unui anunț publicat pe pagina de Facebook a prefectului județului Mureș, cadrele medicale din cele cinci cabinete de vaccinare au imunizat 667 de mureșeni și alți 4.863 au fost programați pentru următoarea perioadă.

,,Am apreciat modul în care administrațiile locale au amenajat centrele și s-au ocupat să asigure condiții optime pentru mureșenii care merg la vaccinare”, a precizat Cristina Mara Togănel.

,,Totodată, alături de conducerea Direcției de Sănătate Publică și coordonatorii centrelor am stabilit faptul că imediat ce vom primi un număr mai mare de vaccinuri Pfizer sau Moderna, acestea vor fi direcționate către punctele care au solicitări numeroase din partea persoanelor vârstnice”, a adăugat prefectul județului Mureș.

Alexandra HAJA

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE