Atelier de prezentare radio cu Andrei Țigănaș Invatamant
  • Amalia Vasilescu
  • 0 comentarii
  • 100 Vizualizări

Atelier de prezentare radio cu Andrei Țigănaș

Facultatea de Științe și Litere „Petru Maior”, UMFST G.E. Palade Târgu Mureș, invită studenții să participe mâine, 18 ianuarie 2024, ora 14:00, la un atelier de prezentare radio: emisie și voiceover, susținut de Andrei Țigănaș, sculptor de voci, om de comunicare, fost jurnalist de presă scrisă, radio și TV.

Workshop-ul va avea loc la Biblioteca de Științe și Litere, iar în cadrul acestuia vor fi abordați cei mai comuni indicatori care califică un prezentator radio și un om de microfon: dicția, curățenia fonetică (controlul accentului), impostația vocală (rezonanța, tonalitatea), respirația și intonația.

Totodată, cei prezenți la atelier vor fi implicați în exerciții cu lectură text: știre, intervenție DJ, voiceover – announcer vs interpret. Invitatul va prezenta și reguli comune de scriere a textului pentru microfon (știre, intervenția DJ, promo).

Fiind o activitate interactivă, workshop-ul se va desfășură în prezența unui grup de 35-40 de persoane. Înscrierile se fac la adresa de email: corneliu.sigmirean@umfst.ro.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE