Atelier de prezentare radio cu Andrei Țigănaș Invatamant
  • Amalia Vasilescu
  • 0 comentarii
  • 90 Vizualizări

Atelier de prezentare radio cu Andrei Țigănaș

Facultatea de Științe și Litere „Petru Maior”, UMFST G.E. Palade Târgu Mureș, invită studenții să participe mâine, 18 ianuarie 2024, ora 14:00, la un atelier de prezentare radio: emisie și voiceover, susținut de Andrei Țigănaș, sculptor de voci, om de comunicare, fost jurnalist de presă scrisă, radio și TV.

Workshop-ul va avea loc la Biblioteca de Științe și Litere, iar în cadrul acestuia vor fi abordați cei mai comuni indicatori care califică un prezentator radio și un om de microfon: dicția, curățenia fonetică (controlul accentului), impostația vocală (rezonanța, tonalitatea), respirația și intonația.

Totodată, cei prezenți la atelier vor fi implicați în exerciții cu lectură text: știre, intervenție DJ, voiceover – announcer vs interpret. Invitatul va prezenta și reguli comune de scriere a textului pentru microfon (știre, intervenția DJ, promo).

Fiind o activitate interactivă, workshop-ul se va desfășură în prezența unui grup de 35-40 de persoane. Înscrierile se fac la adresa de email: corneliu.sigmirean@umfst.ro.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE