Home / Slider / Grupare specializată în proxenetism, destructurată de poliţişti. Percheziţii la cluburi de noapte din Târgu-Mureş!

Grupare specializată în proxenetism, destructurată de poliţişti. Percheziţii la cluburi de noapte din Târgu-Mureş!

Distribuie

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Mureș, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din Inspectoratul General al Poliției Române, au efectuat duminică, 18 martie, şapte percheziții la două cluburi de noapte din municipiul Târgu-Mureș și la locuințele mai multor persoane bănuite că ar face parte dintr-o grupare specializată în comiterea infracțiunii de proxenetism.

În urma perchezițiilor polițiștii au identificat și ridicat diverse sume de bani, respectiv 8.600 de lei, 220 de euro, 175.000 de forinți, 100 de lire irlandeze, despre care există indicii că ar proveni din practicarea prostituției.

„Totodată, au fost ridicate înscrisuri privind achiziția unor imobile de pe raza județului Mureș, suporți de stocare a datelor informatice și 400 de țigarete netimbrate. Din cercetările efectuate de polițiști, a reieșit că membrii grupării ar fi folosit ca paravan un club de noapte, iar prin intermediul acestuia ar fi determinat şi înlesnit practicarea prostituţiei de către animatoare. De asemenea, a mai rezultat faptul că asupra dansatoarelor din club, în special asupra acelora care practicau prostituţia, ar fost exercitate constrângeri constând în ameninţări cu acte de violenţă şi violenţe fizice”, se precizează într-un comunicat remis de Biroul de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş.

19 persoane au fost conduse la sediul Poliției pentru audieri, iar în urma administrării probatoriului, patru persoane au fost reținute pentru 24 de ore, urmând a fi prezentate instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

„La acțiune au participat polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale – Inspectoratul de Poliție Județean Mureș, precum și jandarmi de la Gruparea de Jandarmi Mobilă ”Regele Ferdinand I” Târgu-Mureș. Cercetările sunt desfășurate sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Mureș”, se mai menţionează în comunicat.

(Redacţia)


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

A început Postul Paștelui, cel mai lung și mai aspru post al Bisericii Ortodoxe

Distribuie Luni, 18 martie, a început Postul Paștelui pentru creștinii ortodocși din România și nu …

2 comentarii

  1. Coruptia , proxenetismul, evaziunea fiscala ,incalcarea legilor tarii nu erau specifice orasului Tg.Mures inainte de 2000.Este adevarat si faptul ca calitatea populatiei s-a schimbat foarte mult.Sunt mai putini OAMENI si foarte multii DERBEDEI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.