Share

Home / Sanatate / CNAS: Toate cardurile de sănătate vor fi schimate, cu toate că unii români nu le-au ridicat nici pe cele vechi

CNAS: Toate cardurile de sănătate vor fi schimate, cu toate că unii români nu le-au ridicat nici pe cele vechi

Casa Națională de Asigurări de Sănătate (CNAS) a făcut un anunț important referitor la cardurile de sănătate! Cu toate că unii români nici măcar nu şi-au ridicat vechile carduri de sănătate, iar alţii nu le-au validat – anul acesta vor primi altele.

Casa Naţională de Asigurări de Sănătate a anunţat că va tipări carduri noi, deoarece unele documente vor expira. “Românii deţin peste 14 milioane de carduri de sănătate, dintre care aproape două milioane nu au fost încă activate de titulari”- potrivit Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate.

Primele carduri emise îşi pierd anul acesta valabilitatea, aşa încât vor fi înlocuite cu altele noi. Asiguraţii le vor primi tot prin intermediul Poştei Române, iar dacă nu le vor sosi la timp vor putea utiliza vechile carduri.

Sursa: MondoNews.ro

 

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

5 posturi disponibile la spitalul din Luduș

Spitalul Orășenesc „Dr. Valer Russu” Luduș, organizează concurs pentru ocuparea a 5 posturi contractuale vacante …

Share
Share