Home / Recomandări zi de zi / Mureșul Rezidențial. Unirii Park Residence II. Un nou complex de anvergură în Târgu Mureș!

Mureșul Rezidențial. Unirii Park Residence II. Un nou complex de anvergură în Târgu Mureș!

Distribuie

Ca urmare a succesului înregistrat cu proiectul Unirii Park Residence, dezvoltatorul care a dat o nouă perspectivă construcției de locuințe în cartierul Unirii a demarat deja lucrările pentru un al doilea mare proiect. Unirii Park Residence II va avea în final 260 de apartamente dispuse în 16 imobile moderne. Discuțiile cu dezvoltatorul Florin Ștefan au adus informații detaliate despre noul său proiect.

Înainte de a vorbi despre noul dvs proiect, vă rog să ne oferiți câteva detalii despre Unirii Park Residence I. În ce fază de finisare și de vânzare se află acest prim proiect?

Florin Ștefan: Acest prim proiect este vândut în totalitate, iar acum punem la punct ultimele detalii, amenajarea parcului, spațiile verzi, zonele de relaxare și infrastructura.

Vă rog să ne descrieți proiectul Unrii Park Residence 2.
Florin Ștefan: Unirii Park Residence II este situat în Cartierul Unirii, între străzile: Verde, Mărului și Constantin Hagi Stoian. Cu o poziție ferită de poluare și înconjurată de spatii verzi, este locul ideal pentru familii care doresc liniște și aer curat. Distanța față de magazine, școli, grădinițe și mijloace de transport este relativ mică, cinci minute de mers pe jos, iar până în centrul orașului sunt numai doi km.

Cu ce se diferențiază locuințele construite de dvs, de alte tipuri de blocuri ridicate de dezvoltatori mureșeni?
Florin Ștefan: Proiectul nostru este diferit față de alte proiecte rezidențiale din Târgu Mureș deoarece este situat într-o zonă ferită de aglomerație, pe 35 000 mp de teren, ceea ce îl face unic. Un alt criteriu foarte important este suprafața apartamentelor care sunt mult peste media concurenței. Ca și exemplu, putem spune că un apartament cu 2 camere are suprafața utilă între 60 – 66 mp, la care se adaugă o terasă de 15 mp, avem deci o suprafață construită de 85 – 90 mp. Materialele folosite sunt din gama premium, fie că vorbim de balustrade din sticlă securizată (având un cost de peste 150 € /mp) sau placarea cu piatră naturală granit 2 cm grosime a tuturor spațiilor comune interioare inclusiv terase și balcoane. Un alt aspect important este regimul de înălțime redus P+2, plus un etaj retras. Ne bucură foarte tare faptul că ansamblul dispune de 12 000 mp spațiu verde, ceea îi conferă un aspect natural și primitor. Pentru noi, copiii sunt foarte importanți, de aceea le acordăm o atenție deosebită. Spațiile dedicate celor mici sunt atent gândite și structurate, în așa fel încât să ofere siguranță și divertisment pentru toate vârstele.


Vă rog să ne oferiți câteva detalii despre apartamente.
Florin Ștefan: Unirii Park Residence II oferă 4 tipuri de apartamente. Idealul nostru este să oferim clienților variante diferite și atractive, care să le satisfacă cerințele. Fiecare bloc dispune de apartamente cu 1,2,3 și 4 camere. Apartamentele cu 3 camere sunt dispuse atât pe un nivel cât și pe două, apartamente tip penthouse, iar cele cu 4 camere sunt numai tip penthouse, cu suprafețe impresionante.

Ca și suprafețe, ele sunt după cum urmează: Nr.1 Apartament cu 1 cameră Suprafață utilă: 40 mp + terasă Compus din: hol intrare, baie, bucătărie, cămară, living + nișă de dormit și balcon/ terasă Nr.2 Apartament cu 2 camere
Suprafață utilă: între 60 – 66 mp + terasă 15 mp Compus din: hol intrare, baie cu geam, dormitor, living, cămară, bucătărie, debara, dressing Nr.3 Apartament cu 3 camere penthouse cu scară interioară Suprafață utilă: 82 mp + 50 mp terase Compus din: hol intrare, casa scării, baie, dormitor, dressing, living, bucătărie, terasă Nivel 2: hol, dormitor cu baie, dressing și o terasă de 33 mp Nr 4 Apartament cu 4 camere – penthouse cu scară interioară Suprafață utilă: 100 mp + 50 mp terase Compus din: hol intrare, baie, bucătărie, living, 3 dormitoare, dressing, casa scării, terasă. Nivel 2: hol, casa scării, dormitor, baie, dressing și o terasă de 35 mp. Gradul de finisare este semifinisat (opțional asigurăm și finisaje la cheie)

Predarea apartamentelor:
Exterior finisat complet, izolat cu polistiren de 10 cm și decorativă Caparol. La interior: tencuit și gletuit în alb, șape turnate, toate instalațiile pe poziție, toate utilitățile individuale și contorizate, ușă intrare, centrală și calorifere funcționale. Placare cu granit pe terase și balcoane, inclusiv spațiile comune. Ansamblul dispune de toate utilitățile: canalizare, apă, gaz, curent, fibră optică, parcări și căi de acces asfaltate. Accesul în ansamblu se face prin trei străzi diferite, ceea ce conferă un plus de funcționalitate, astfel fiind evitată aglomerația.

Pe când preconizați să finalizați complexul Unirii Park Residence II?
Florin Ștefan: Estimăm că perioada de execuție va fi de doi ani. Complexul este format din 16 blocuri cu aproximativ 260 apartamente.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

VIDEO: Start la ediția cu numărul 2 a campaniei ”High or Alive”

Distribuie „Drogurile reprezintă un fenomen social și sanitar complex, care afectează milioane de persoane din …

2 comentarii

  1. Buna ziua,chiar sunt ocupate toate deja?.As vrea si eu,un apartament! Cu cine ma pot pune un contact, as avea mai multe intrebari. Va multumesc mult!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.