Patinoarul de 11 miliarde va fi inaugurat astăzi la ora 12 Eveniment
  • admin
  • 0 comentarii
  • 34 Vizualizări

Patinoarul de 11 miliarde va fi inaugurat astăzi la ora 12

91_2. patinoar.jpgDupă mai bine de 5 luni de lucru, patinoarul de lângă Stadionul Municipal va intra în funcţiune, astfel că mureşenii care vor să se distreze pe gheaţă o pot face începând chiar de astăzi. Renovarea obiectivului şi dotarea lui cu una dintre cele mai moderne instalaţii de făcut gheaţă a costat aproximativ 11 miliarde de lei, bani obţinuţi din rezerva bugetară a guvernului.
Patinoarul va fi inaugurat la ora 12, în cadrul unei acţiuni la care vor fi prezenţi oficiali din cadrul Agenţiei Naţionale de Sport şi oficialităţi locale, în frunte de prefectul judeţului, Ciprian Dobre. După discursurile oficialilor va avea loc un program artistic cu demonstraţii de patinaj şi un joc de hochei.
Pentru public, patinoarul se va deschide la ora 14. Cei de la CS Mureşul, administratorii patinoarului, au decis ca în acest sfârşit de săptămână toate reprizele de patinaj, pentru clienţi de orice vârstă, să fie la preţ redus, adică 40.000 de lei. |n rest acest preţ va fi valabil doar pentru copii şi numai sâmbăta şi duminica dimineaţa. Pentru adulţi, preţul biletului va fi de 60.000 de lei.
Deocamdată, nu se vor găsi patine de închiriat la patinoar, dar cei de la CS Mureşul intenţionează să se doteze în curând şi cu aşa ceva.

Florin MARCEL

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE