O zi a îndrăgostiţilor pentru fiecare Monden
  • admin
  • 0 comentarii
  • 38 Vizualizări

O zi a îndrăgostiţilor pentru fiecare

111_valentine.gifValentine’s Day sau, pe româneşte, Ziua Îndrăgostiţilor, este una dintre acele zile care sunt sărbătorite fie şi numai pentru că simţim nevoia să petrecem, în stilul propriu, o zi plăcută alături de cei dragi.
Contestată de unii, preferată de alţii pentru afaceri, Ziua Îndrăgostiţilor va fi sărbătorită şi de mureşeni. În cazul în care vreţi să ieşiţi în oraş alături de jumătate sau de prieteni, am descoperit pentru voi câteva dintre posibilităţi. E adevărat că unele restaurante nu au încheiat încă pregătirile, iar altele nu s-au gândit la asta, dar posibilităţi există.

Începem cu Târgu Mureş, unde restaurantul Tempo ţine capul de afiş. Astfel, dacă pentru o pereche meniul costă 500.000 lei, o altă pereche la masa dumneavoastră scade preţul meniului la 800.000 lei. Seara romantică începe la ora 19.00, iar ambianţa va fi întreţinută de muzică live, delicii culinare şi surprize. Meniul este numit, cum altfel, “Capriciile îndrăgostiţilor”, iar ca delicatese puteţi alge Sweet Reunion, Heisse Liebe sau Delicatesse de L’amour, delectându-vă apoi cu băuturile lui Cupidon.
Altă ofertă completă este cea de la Concordia, unde puteţi alege între cele trei meniuri, fiecare intitulate sugestiv: Fantesia, cu aperitiv magic şi desert Sf. Valentin, Meniu Amore, cu păstrăv pané ca preparat principal şi Meniu Dolce Vita, cu preparat de bază puiul Hawaii. Preţul este de 500.000 lei, iar rezervarea trebuie făcută din timp, putând alege să luaţi masa între orele 13 şi 23. Am primit asigurări că muzica va fi una romantică, adecvată evenimentului. La Restaurantul Hotelului Continental, petrecerea va fi una originală, fiind sărbătorită Valentine’s Night. Seara va începe la ora 19, sub motto-ul “Veniţi să daţi gust şi ritm iubirii voastre!”. Meniul pentru două persoane costă 600.000 lei, meniul conţine delicatese ca Lovers’ Cocktail, Inimă din foetaj cu cremă de avocado, şuncă şi frişcă, Piept de pui umplut cu Ricotta, frigărui din legume marinate, Couvert asortat şi Mousse din fructe de pădure. Nu va lipsi muzica, ce va întregi atmosfera romantică. La Restaurantul Leo nu s-a decis încă oferta pentru ziua de luni, dar am fost asiguraţi că va fi o seară specială, Leo fiind unul dintre localurile cu tradiţie în petreceri.
La Sighişoara oferta este destul de redusă, Restaurantul Vlad Dracul şi Casa Wagner nepregătind nimic special pentru 14 februarie. La Sovata, însă, Hotel Aluniş îi invită pe îndrăgostiţi să petreacă un weekend romantic, având inclusă în ofertă şi un weekend la ski. Suma la care ajunge o noapte de cazare este de 600.000 lei/persoană, iar, la cerere, se poate organiza o masă specială pentru Valentine’s Day.
Oriunde aţi alege să petreceţi ziua de 14 febrtuarie, indiferent cu cine, noi vă urăm de pe acum să aveţi o seară specială.
Laura IONESCU

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE