Florea vrea mutări majore Politic
  • admin
  • 0 comentarii
  • 46 Vizualizări

Florea vrea mutări majore

343_Floreavrea.gifDupă ce UDMR a fost scos din sediul de pe strada Brăilei, acesta fiind retrocedat proprietarului Hanko Gabor, Uniunea caută un nou sediu. Cum preţul clădirii în care a funcţionat până în prezent este evaluat la 180.000 de euro, preţ prea mare pentru formaţiunea politică ce a dat ţării un vicepremier şi doi miniştri, primarul Dorin Florea a găsit o variantă, cel puţin ciudată, de soluţionare a problemei. Acesta intenţionează să mute UDMR-ul în sediul actual al Direcţiei Agricole, urmând ca aceasta să se mute în spaţiile din Parcul Municipal şi Casa Agronomului.
Dar jongleriile primarului nu se opresc aici. Florea a declarat că vrea să mute şi direcţiile rezultate din cadrul destrămării Serviciului de Evidenţă Informatizată a Persoanei tot în sediul actual al Direcţiei Agricole. Aici apare, însă, o problemă, deoarece majoritatea direcţiilor sunt în subordinea Prefecturii sau a Consiliului Judeţean. În plus, aceste direcţii s-au mutat recent în noul sediu, iar lucrurile au început să intre pe făgaşul normal, pentru că populaţia îşi poate rezolva în prezent toate problemele de evidenţă a persoanei în aceeaşi locaţie. În legătură cu această mutare, Dorin Ciobanu, fostul şef SEIP, actualmente şeful Direcţiei Paşapoarte, ne-a declarat: “Eu sunt în subordinea domnului prefect, aşa că eu nu pot decide”, în timp ce preşedintele CJ Mureş, Lokodi Edita, spune: “Nu ştiu unde vrea domnul primar să mute direcţiile, dar eu consider că normal ar fi ca populaţia să-şi rezolve toate probleme într-un singur loc. Însă el e managerul oraşului şi, dacă el consideră că e bine să mute direcţiile din subordinea lui, atunci să le mute”.
Rămâne de văzut dacă visurile primarului vor deveni realitate sau totul va rămâne la stadiul de intenţie, însă un lucru e cert: această schimbare nu va aduce nimic bun populaţiei, ci, dimpotrivă, îi va pune pe nefericiţii care stau la coadă să mai şi bată oraşul de la o direcţie la alta.

Cătălin HEGHEŞ
catalin@zi-de-zi.ro

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE