Cadoul lui Savu pentru Ion Iliescu Politic
  • admin
  • 0 comentarii
  • 39 Vizualizări

Cadoul lui Savu pentru Ion Iliescu

366_cadoulSavu.gif“Mă retrag din orice competiţie din interiorul PSD şi dedic acest gest domnului Ion Iliescu, de ziua lui”, aşa şi-a anunţat Lucian Savu poziţia defensivă pe care a hotărât să o adopte până când se va face restructurarea partidului.
Resemnarea lui Savu vine ca urmare a faptului că PSD Mureş nu a adoptat o poziţie fermă faţă de ceea ce se întâmplă la ora actuală în cel mai important partid din România. Lucian Savu a încetat şi contractul de muncă la Direcţia Finanţelor Publice, instituţie pe care o va mai conduce doar până în 15 martie. El a spus că încetarea contractului de muncă s-a făcut prin acordul părţilor şi a ţinut să precizeze că nu s-au făcut nici un fel de presiuni asupra lui, adăugând că îşi doreşte ca de acum să se dedice doar carierei profesionale şi să-i lase pe cei care au interese în diverse afaceri ilegale să-şi facă de cap. De acum se pare că singurul candidat pentru şefia PSD rămâne Ovidiu Natea, care a anunţat că intenţionează să se lupte pentru încă un mandat.
PSD Mureş a hotărât să-şi îmbunătăţească relaţiile cu mass media printr-un nou purtător de cuvânt, Viorel Bubău, care chiar de la prima întâlnire cu presa în această calitate a ţinut să-şi demonstreze talentele de ziarist emiţând un gen de pamflet nereuşit la adresa unui material despre oraşele lui Cozmâncă, rămase tot la stadiul de comune, apărut şi în presa centrală, şi în ziarul Zi de Zi. Conducerea PSD Mureş a refuzat şi de această dată să spună clar dacă se află de partea grupării care îl susţine pe Ion Iliescu sau de partea tripletei Năstase-Geoană-Rus.“Mureşul este de partea Mureşului”, a explicat Ovidiu Natea, care a mai spus că fiecare dintre delegaţii mureşeni la congres va vota aşa cum le dictează conştiinţa. Off the record, mai mulţi dintre ei ne-au declarat că sunt susţinătorii ardelenilor, nu ai lui Ion Iliescu. Referitor la chestiunea alegerilor anticipate, Ovidiu Natea a apreciat că acestea nu sunt o soluţie la ora actuală.
Cora MUNTEAN

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE