Medici mureşeni de top Sanatate
  • admin
  • 0 comentarii
  • 69 Vizualizări

Medici mureşeni de top

369_medicimureseni.gifMedicii târgumureşeni se află în topul celor mai buni specialişti prezenţi în topul realizat de revista "Bilanţ". Raed Arafat, în domeniul ATI, şi Radu Deac, în ceea ce priveşte transplantul, sunt menţionaţi pentru rezultatele excelente înregistrate.
Criteriile de bază care au stat la alegerea celor 123 de medici sunt activitatea profesională, imaginea, dar şi lucrările ştiinţifice publicate. Scopul acestui top a fost, conform redactorului şef al publicaţiei, Constantin Rudiţchi, să se creeze o mai mare solidaritate între medici, dar şi între medici şi pacienţi. Printre premiaţi de află şi medici controversaţi, precum dr. Bogdan Marinescu, ginecologul care a pus la punct procesul de fertilizare a celei mai bătrâne mame din lume, Adriana Iliescu, dar şi medici consacraţi precum profesorul Ioan Lascăr. Surpriza o constituie dr. Maria Georgescu, directoarea Institului de Geriatrie Ana Aslan, care conduce topul managerilor unităţilor spitaliceşti.
Raed Arafat nu ştia de premiul pe care l-a primit, fiind anunţat de reporterul Zi de Zi: "Nu ştiam de această distincţie, pentru că nu sunt în ţară. Mă simt onorat şi mă bucur atunci când meritele ne sunt recunoscute. Important este că există mulţi medici buni. Asta e tot ce contează".

Corina ALBOTA

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE