Începe cursa spre Divizia B Sport
  • admin
  • 0 comentarii
  • 56 Vizualizări

Începe cursa spre Divizia B

501_IncepeCurs.gifDupă o pauză lungă, de aproape 4 luni, mureşenii vor putea să vadă din nou meciuri pe viu. Astăzi se reiau jocurile Diviziei C, unde judeţul Mureş are nu mai puţin de 7 reprezentante. Atenţia mare se va îndrepta spre Târgu Mureş şi Ungheni, unde joacă primele două clasate: ASA şi Tractorul Braşov. În cazul unui succes al militarilor, coroborat cu un egal sau o înfrângere a Tractorului, târgumureşenii urcă pe primul loc.
Divizia C începe cu o săptămână mai târziu decât era programat, din cauza terenurilor. Federaţia Română de Fotbal le-a mai dat un răgaz echipelor, pentru ca meciurile să se dispute pe suprafeţe de joc rezonabile. Se pare că mişcarea oficialilor a fost bună, deoarece în ultimele zile terenurile s-au mai zvântat, astfel că se poate juca pe suprafeţe relativ normale.
Cele mai importante meciuri ale seriei a 8-a se dispută la Târgu Mureş şi Ungheni. Pe terenul de la Baza ASA, de lângă Complexul de Agrement şi Sport Mureşul, echipa lui Lucian Popa are şansa să joace pentru o victorie care îi poate sălta pe mureşeni pe primul loc. Totul depinde şi de meciul de la Ungheni, unde echipa gazdă, Unirea, dă piept cu liderul seriei, Tractorul Braşov. După cum se poate vedea şi de pe clasament, Tractorul are doar un punct avans, aşa că şi un rezultat de egalitate la Ungheni, în condiţiile unei victorii a militarilor, poate schimba soarta liderului.
Jucătorii şi conducătorii de la ASA au spus înainte de începerea returului că nu au drept obiectiv promovarea, deoarece nu există suficientă susţinere financiară pentru asemenea ambiţii, dar dacă li se iveşte posibilitatea nu vor renunţa la o eventuală cursă spre Divizia B.
Conform celor spuse de antrenorul Lucian Popa şi de preşedintele Consiliului de Conducere al ASA, Virgil Lăcătuşu, echipa este bine pregătită şi dornică să demonstreze că poziţia ocupată în clasament nu este deloc întâmplătoare.
De cealaltă parte, adversara târgumureşenilor, Avântul Reghin, are mare nevoie de puncte, pentru că se află într-o situaţie grea, iar remanierile făcute în iarnă de conducătorii grupării din Reghin nu sunt prea încurajatoare. Avântul va juca în retur cu o echipă tânără, ambiţioasă, dar nu cu prea multă experienţă.
În mod normal, prima şansă este de partea echipei ASA. În ce priveşte meciul de la Ungheni, aici se poate întâmpla orice.

Florin MARCEL

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE