Supăraţi pe Unirea Ungheni Sport
  • admin
  • 0 comentarii
  • 59 Vizualizări

Supăraţi pe Unirea Ungheni

526_divC.gifASA ar fi putut să urce pe primul loc al seriei a VIII-a dacă liderul seriei, Tractorul, ar fi fost oprit vineri, chiar şi printr-un egal, la Ungheni. "Am auzit că nu s-au prea omorât cu firea în meciul cu Tractorul", au comentat ironic câţiva jucători de la ASA eşecul înregistrat acasă de Unirea, care a pierdut cu 0-2 în faţa braşovenilor.

Etapa de vineri a Diviziei C, prima a returului, ar fi putut duce la o schimbare de lider în seria a VIII-a. ASA a jucat acasă cu Avântul, în timp ce Tractorul Braşov venea în vizită la Ungheni. Suporterii echipei militare îşi făceau calcule înaintea jocului, sperând că Unirea, altfel redutabilă în meciurile de acasă, va reuşi să încurce liderul. Nu a fost însă aşa. Braşovenii au reuşit să marcheze de două ori, prin Ganea, în minutul 35 şi Spătaru, în ultimul minut al primei reprize, iar în repriza a doua nu s-a întâmplat nimic care să schimbe soarta meciului. Astfel, victoria obţinută de ASA, 1-0, în meciul cu Avântul nu a schimbat situaţia în fruntea seriei. ASA a rămas la un punct de Tractorul, însă braşovenii au acum +8 la adevăr, puţin mai bine decât ASA care este la + 7.
Celelalte echipe mureşene din serie au avut o etapă bună, dacă facem abstracţie de înfrângerea usturătoare suferită de Mobila Sovata, 0-4 la Forex Braşov. Se pare că situaţia financiară grea în care se află echipa din Sovata începe să aibă efecte.
Chimica Târnăveni a reuşit o victorie cu 2-0 în faţa celei mai slabe echipe a seriei, KSE Târgu Secuiesc, dar nu fără oarecare emoţii. Gazdele nu au reuşit să deschidă scorul decât în repriza a doua, când chimiştii au marcat prin Dumitru, în minutul 63, iar apoi prin Oltean, cu 10 minute înainte de final, şi-au majorat avantajul.
Cea mai câştigată echipă pare a fi Gaz Metan Târgu Mureş, care a făcut deplasarea la Predeal, dar nu a jucat, deoarece gazdele nu au asigurat un teren pe care să se poată desfăşura un meci de fotbal. Găzarii au, totuşi, şanse mari să câştige partida la masa verde. Etapa viitoare va aduce două derby-uri locale, la Luduş şi la Sovata.

Florin MARCEL

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE