Haita din Divizia C Sport
  • admin
  • 0 comentarii
  • 63 Vizualizări

Haita din Divizia C

558_HaitaC.gifDupă ce în vara trecută şi-a făcut pagină de internet, Mureşul Luduş are acum şi fanion. Conducătorii clubului au finalizat ‘săptămâna aceasta, fanionul care va reprezenta imaginea grupării mureşene. Lupa Capitolina a fost soluţia de compromis pe care au găsit-o dinamoviştii şi steliştii din fruntea clublsui.

Mureşul Luduş este printre puţinele echipe de Divizia C care au un site compex şi actualizat destul de bine. Pagina de net a clubului a fost lansată în vară, odată cu revenirea grupării luduşene în Divizia C, după o pauză de 12 ani. Pe www.mureşul.3x.ro, navigatorii de pe internet pot afla noutăţile din viaţa echipei şi tot felul de amăunte despre conducerea tehnică sau despre jucători şi pot găsi o arhivă foto.
Zilele trecute, luduşenii au venit cu o nouă inovaţie. Ei şi-au făcut un fanion, la concepţia căruia au lucrat mai mult timp. După ce au ajuns la concluzia că clubul are nevoie de un fanion, cei din conducerea echipei au început să-şi bată capul cu imaginea, care trebuia să fie reprezentativă pentru club. Conflictul de idei a apărut între steliştii şi dinamoviştii din conducerea clubului. Sorin Simion, responsabilul de relaţia cu presa, a povestit cum s-au derulat treburile: "Eu şi domnul Sorin Nemeş, preşedintele clubului, am optat pentru un câine albastru, probabil şi din cauza faptului că suntem dinamovişti, dar vicepreşedintele, Alexandru Mureşan, care e stelist, nici nu a vrut să audă de câine. Ca şi în proverbul în care se ceartă doi şi câştigă al treilea, a venit celălalt vicepreşedinte, Florin Urcan, şi a găsit soluţia de compromis. El a avut ideea cu lupoaica, iar noi am fost de acord. E o statuie în centrul vechi al oraşului, de acolo a venit ideea. Am considerat că era normal să avem un fanion, pentru că suntem un club care se respectă".
Sorin Simion a mai spus că primele fanioane vor apărea la meciul de vineri, când Mureşul Romvelo Luduş primeşte vizita echipei ASA, un joc foarte important pentru orgoliul luduşenilor.
În aproximativ trei săptămâni se va schimba şi adresa site-ului echipei, care din www.muresul.3X.ro se va transforma în www.muresul.ro şi va avea versiuni în limbile engleză şi franceză.

Florin MARCEL

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE