Obligate sa castige tot Sport
  • admin
  • 0 comentarii
  • 45 Vizualizări

Obligate sa castige tot

559_ObligateSaC.gifDivizionara A de volei feminin CSU Gaz Târgu Mureş are nevoie de trei victorii în al doilea turneu din play-out, competiţie care se va disputa vineri, sâmbătă şi dumninică în Sala Polivalentă.

Play-out-ul Diviziei A de volei feminin a ajuns la etapa a doua. Acesta va începe mâine la Târgu Mureş şi va aduce la fileu echipele Politehnica Iaşi, Poli Tender Timişoara, Dinamo Bucureşti şi CSU Gaz.
În această fază a competiţiei se organizează câte un turneu la fiecare dintre cele 4 echipe, urmând ca la finalul jocurilor să se întocmească un clasament. Două echipe vor rămâne în prima ligă, iar două vor merge la baraj, unde vor întâlni echipele care vin din divizia secundă.
În primul turneu, desfăşurat la Iaşi, formaţia târgumureşeană a câştigat două meciuri şi a pierdut unul. Mureşencele au ieşit victorioase din confruntarea cu Politehnica Iaşi şi Poli Tender Timişoara şi au pierdut cu Dinamo.
Turneul de la Târgu Mureş va începe mâine la ora 17. CSU Gaz va juca zilnic (vineri, sâmbătă şi duminică) de la această oră, urmând ca adversarele ei, pe zile, să fie stabilit după tragerea la sorţi de la şedinţa tehnică.
Pentru a aborda fără mari emoţii celelalte turnee care au mai rămas de jucat, mureşencele au nevoie de trei victorii în jocurile de acasă. Cea mai dificilă dispută va fi, ca şi la Iaşi, cu Dinamo Bucureşti. Mureşencele s-au antrenat bine în decursul acestei săptămâni şi sunt încrezătoare.
Următorul turneu se va disputa la Timişoara, în perioada 8-10 aprilie. F.M.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE