Reîntâlnire cu Papiul Sport
  • admin
  • 0 comentarii
  • 34 Vizualizări

Reîntâlnire cu Papiul

698_Reintalnire.gifFostul jucător al ASA, actualmente antrenor la Rennes, în Franţa, va avea un program foarte încărcat în cele 4 zile cât va sta la Târgu Mureş. Loţi va ajunge aici miercuri, pe 27 aprilie, şi va pleca sâmbătă, la o zi după gală. Din programul de întâlniri nu va lipsi o vizită la Colegiul Naţional Alexandru Papiu Ilarian, unde Boloni a absolvit liceul.

Ladislau Boloni se va reîntâlni cu oamenii de la liceul unde a absolvit. Deşi va avea un program foarte încărcat în cele patru zile pe care şi le va petrece acasă, fostul component al echipei ASA, a considerat că este normal să poarte un scurt dialog cu elevii de la Papiu Ilarian, unde, cu siguranţă are o mulţime de admiratori. Cu o zi înainte de gală, pe 28 aprilie, Loţi va sta de vorbă cu profesorii şi elevii liceului pe care l-a absolvit, acum mai bine de 30 de ani.
Antrenorul lui Rennes, nu a fost un elev oarecare, atât din punct de vedere al performanţelor în plan sportiv, cât şi al învăţăturii. A fost unul dintre liceenii care au luat şcoala în serios, dovadă şi faptul că la scurt timp de la terminarea primelor 12 clase a devenit student al Universităţii de Medicină şi Farmacie din Târgu Mureş (despre acest capitol vom vorbi, însă, într-unul din numerele următoare).
Legat de evenimentul din 28 aprilie, directoarea Colegiului Alexandru Papiu Ilarian, Florina Seuchea, spune: „Pentru noi este o mare bucurie şi o onoare să îl avem pe Boloni ca oaspete. Ne bucură foarte tare faptul că nu ne-a uitat. Ne pare rău că nu va sta prea mult timp la noi, din cauza programului încărcat. ţl vom primi cu braţele deschise şi ne vom strădui să fim gazde bune”.
Florina Seuchea a mai spus că toţi elevii Colegiului Papiu Ilarian îl aşteaptă cu nerăbdare pe fostul mare jucător, actualmente antrenor de calibru.
Dacă nu vor intereveni schimbări în program, Boloni îi va întâlni pe adolescenţii de la Papiu în pauza mare, în jurul orei 11. Loţi va depăna, probabil, amintiri legate de Papiu şi va răspunde întrebărilor puse de liceeni.

Florin MARCEL

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE