Călăreţul fără cap Eveniment
  • admin
  • 0 comentarii
  • 55 Vizualizări

Călăreţul fără cap

715_Calaretul.gifÎn urma incidentului de vineri, Viorel Bubău s-a autosuspendat din funcţia de vicepreşedinte şi purtător de cuvânt al PSD l Decizia este una disperată l “Oricum îi retrăgeam calitatea”, a declarat preşedintele PSD, Ovidiu Natea l Bătăuşul Bubău refuză să recunoască faptul că a bătut o sportivă şi pune totul pe seama amneziei temporare l Mai mult, Bubău critică profesionalismul Poliţiei l Primarul- călăreţ spune că, constatările Poliţiei sunt eronate l Maestrul disimulării a fost învins cu propriile-i arme!

În cadrul conferinţei de presă, ce a avut loc ieri, primarul din Sântana, într-o mare de lacrimi de crocodil, în prezenţa membrilor familiei sale(pentru întregirea imaginii de familist) şi a consilierilor locali pe care i-a adus, ca de obicei, cu scopul de a impresiona, Viorel Bubău, a anunţat printre altele că se autosuspendă din funcţia de vicepreşedinte şi purtător de cuvânt din cadrul PSD. Gestul poate fi considerat mai degrabă unul disperat, mai ales că mâine, în cadrul delegaţiei permanente a PSD s-ar fi luat în discuţie retragerea calităţiilor pe care primarul- bătăuş le-a avut în cadrul partidului. “Oricum îi retrăgeam calitatea, fără discuţie. Dar auto-suspendarea a fost o formă mai elegantă de a se retrage. Încă nu am fost anunţat în legătură cu această decizie, dar statutul partidului nu prevede că ar trebui să fiu anunţat. După ce îşi depune demisia o să ştiu şi eu, nu din presă, ci din cadrul partidului. Eu cred că a procedat corect, în acest fel a recunoscut vina, măcar de data aceasta”- a conchis preşedintele PSD, Ovidiu Natea.

Bubău- maestrul penibilului

Viorel Bubău refuză să-şi recunoască vina şi susţine că nu-şi aduce aminte de cele întâmplate vineri 1 aprilie. El afirmă că în cursul acelei zile a suferit un politraumatism ce s-a soldat cu pierderea memoriei şi că nu-şi mai aduce aminte de ceea ce a făcut în perioada respectivă. Cu toate acestea el sfidează legile amneziei spunând cu certitudine că nu a bătut-o pe Mădălina Henteş. “Fără echivoc, nu am lovit-o pe Mădălina Henteş”, a spus “victima” Bubău. Interesant este însă că acesta îşi aduce aminte până la cele mai mici detalii ceea ce a făcut înainte de incident şi chiar cele întreprinse în orele târzii ale zilei de vineri, din cipul memoriei lui radiindu-se doar episodul în care a lovit ca o brută o femeie. Bubău susţine că politraumatismul lui, pentru care s-a internat o zi în spital, este rezultatul unei căzături de pe cal ce a avut loc chiar în ziua incidentului, şi că s-a schimbat de hainele murdare repede ca să “nu-şi dea seama soţia că am suferit o căzătură de pe cal”.
Pentru a continua în acelaşi ton penibil, primarul a trecut la prezentarea în cele mai mici detalii ale eforturilor pe care le-a întreprins, în zilele ce au urmat după incident, pentru bunăstarea comunei din Sântana. Astfel Bubău a narat cu lux de amănunte sedinţa de la Sovata şi drumul până la Bucureşti pentru un program Samtid, în condiţiile în care el a trebuit să mintă doctorul că e în drum spre spital, iar el de fapt “se simţea foarte rău”.

Bubău atacă Poliţia

Pentru a face şi mai credibilă varianta pe care Bubău a prezentat-o în cadrul conferinţei de ieri, acesta a atacat dur Poliţia, spunând faptul că “eronatul comunicat al Poliţiei se află şi la originea aprecierilor extrem de grave referitoare la suspendarea mea din funcţia de primar, făcute de către preşedinta CJ, în persoana juristei Lokodi Edita, dar şi de către prefectul Ciprian Dobre, jurist şi domnia sa. Consider că domniile lor au auzit de prezumţia de nevinovăţie ” În plus, Bubău a continuat acuzaţiile la adresa Poliţiei, punând sub semnul întrebării competenţa acestei instituţii. “Acest comunicat a fost dat fără a cerceta temeinic faptele, mai ales, bazându-se doar pe declaraţia uneia dintre părţi, ce se considera-nejustificat parte vătămată, declarându-mă făptuitorul unei agresiuni, fără a putea, în nici un fel, aduce vreo probă în acest sens.”

Presa, alt of al primarului-dictator

Şi pentru ca întrg tabloul de acuzaţii să fie complet, Bubău a acuzat şi presa, în speţă ZIARUL de Mureş şi cotidianul ZI de ZI pentru materialele apărute şi care puneau în lumină adevărata faţă a lui Bubău. Publicaţiile noastre nu doar că au semnalat obiectiv faptele, dar mesajele venite de la cititori sunt distrugătoare pentru el. Oamenii încep să vorbească deoarece realizează că în sfârşit cineva are curajul de a aplica legea şi în cazul lui. Viorel Bubău a încercat, într-un gest de curtoazie, să cumpere bunăvoinţa presei. El a anunţat că în calitate de purtător de cuvânt invită reprezentanţii mass-media la un local, după conferinţele de presă, însă invitaţia lui nu a fost acceptată de nici un ziarist. Reamintim primarului Bubău că presa este o putere în stat, că nu se substituie nici justiţiei, nici poliţiei ci îşi face strict datoria de a informa, ceea ce s-a întâmplat şi în cazul lui.
Vom reveni cu amănunte despre evoluţia politică şi penală a primarului care este Viorel Bubău.
De asemenea semnalăm autorităţilor faptul că primarul a adus ameninţări voalate la adresa noastră, a celor care am scris despre el.

Cristina CORNEA
cristina@zi-de-zi.ro

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE