Concurs de coafură Eveniment
  • admin
  • 0 comentarii
  • 135 Vizualizări

Concurs de coafură

Concursul de coafură organizat de salonul FIGARO a ajuns la ediţia cu numărul 13. De această dată pentru desfăşurare, a fost ales liceul Traian Vuia deoarece în cadrul acestui liceu există o clasă specială de coafură. "Am avut de ales din 60 de posibile concurente. Alegerea a fost foarte grea, pentru că elevii secţiei sunt toţi buni. Astăzi şapte din ei vor încerca să arate ce au învăţat în doi ani de şcoală"a spus Toth Melinda, reprezentanta salonului "Figaro".
Ecce tempo
Timp de o oră cele "şapte magnifice" având la dispoziţie şapte voluntare, au avut ocazia să îşi descătuşeze imaginaţia, să dea frâu liber creativităţii. Au inuntrat în funcţiune pieptenii, agrafele, ondulatoarele, tone de lac de păr, geluri colorate şi doar pe ici pe colo s-au văzut rezultatele. Am văzut nu de puţine ori fete care reuşeau să creeze minunat, dar atunci când depăşeau pragul anonimatului se alegea praful , nemaifiind în stare să creeze. Probabil aşa o fi stat treaba şi cu jumătate din viitoarele coafeze, pentru că "produsul finit" au fost nişte cocuri anoste cu zulufii de rigoare, demodaţi şi cu bretoanele împinse pe laterale.
Lauri
Totuşi, primele trei clasate au dat dovadă că imaginaţia este nelimitată. Zaizon Andreea, elevă în clasa a Xa ocupanta locului I a transformat-o pe colega ei Siko Katalin într-o "cochetă Meduza". A incolăcit şi a fixat şuviţe fine, una după alta, de era să rămână cu opera neterminată. A recuperat la timp pentru a-şi adjudeca laurii. Forro Maria, ocupanta locului II a creat o freză "evantai". "De dimineaţă când am venit la şcoală nici nu ştiam că voi participa la concurs. Nu eram deloc pregătită şi poate că a fost mai bine aşa. Am făcut totul la prima vedere. Şi sunt chiar mulţumită", ne-a spus Maria. Ocupanta locului III, Fazakas Ildiko a fost prima care a terminat coafura. Dar la sfârşit îşi reproşa că dacă ar mai fi făcut mici retuşuri sau dacă ar fi insistat pe unele şuviţe şi le-ar fi făcut mai răzleţe, probabil ar fi luat un alt premiu. "Concursul de azi îl considerăm o reuşită. Pentru că în primul rând elevele acestei clase de coafură pot să creeze liber, să dea frâu liber imaginaţiei. Anul acesta, cândva în timpul verii, vom dori să organizăm o ediţie specială a concursului nostru. Aproape o gală la care să invităm toate finalistele de până acum, pentru a concura între ele", ne-a spus Toth Melinda, reprezentanta salonului Figaro.

Eugenia KISS

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE