Sighişoara are poliţişti comunitari Social
  • admin
  • 0 comentarii
  • 31 Vizualizări

Sighişoara are poliţişti comunitari

Proaspăt înfiinţata Poliţie Comunitară Sighişoara are de acum şi un şef. Concursul pentru postul de comandant al acestui serviciu public, desfăşurat săptămâna trecută la Bucureşti, a fost câştigat de către Valeriu Bogdan.
Noul şef al Poliţiei Comunitare sighişorene este de profesie cadru militar, absolvent din 1991 al Academiei Tehnice Militare din Bucureşti, în prezent doctorand la aceeaşi facultate. Acesta a mai activat la Sighişoara ca şi locţiitor al Comandantului Unităţii Militare, în perioada 1992-2001, în ultimii ani patru ani fiind locţiitor al comandantului UM Braşov.
Valeriu Bogdan a fost prezentat consilierilor locali la debutul şedinţei ordinare de marţi. S-a recomandat el însuşi ca fiind experimentat în "munca cu oamenii", având în subordinea sa 70.000 de oameni , pentru care a fost obligat să asigure "sprijin logistic şi securitate".
Postul de comandant al Poliţiei Comunitare Sighişoara a fost râvnit de şase candidaţi, dintre care unul a fost respins din start pentru că nu întrunea condiţiile de studiu, iar în concurs au intrat cinci aspiranţi.
La proba scrisă, diferenţa dintre câştigătorul şefiei Poliţiei Comunitare şi următorul aspirant a fost destul de strânsă (57 de puncte primul, 52 al doilea, dintr-un total de 100). Departajarea
s-a făcut, practic, în urma interviului susţinut cu membrii Comisiei Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici. Câştigătorul concursului, Valeriu Bogadan, s-a prezentat ieri în faţa consilierilor locali. (F.C.)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE