Karamian s-a decis: “Plec de la Rapid!” Sport
  • admin
  • 0 comentarii
  • 22 Vizualizări

Karamian s-a decis: “Plec de la Rapid!”

7068_karamian.gifMijlocaşul armean, Artiom Karamian, a spus, miercuri, pentru NewsIn, că s-a hotărât să plece de la Rapid, decizie pe care i-a comunicat-o preşedintelui Constantin Zotta în timpul vizitei efectuate în dimineaţa aceleiaşi zile la biroul acestuia de la Pro Rapid.
"Am fost la Pro Rapid şi i-am comunicat preşedintelui Zotta că nu voi mai continua la Rapid. Sută la sută voi părăsi acest club", a declarat, miercuri, Artiom Karamian.
Armeanul a confirmat că are o ofertă concretă de la Poli Timişoara, acolo unde ar urma să meargă împreună cu fratele său, atacantul Arman Karamian: "Voi da un răspuns în zilele care vor urma ofertei de la Poli Timişoara. Totul depinde de ce răspunsuri voi primi de la echipele din străinătate (n.r. Livorno şi Hamburg)". Artiom Karamian a venit în Giuleşti din vara anului 2004, perioadă în care a disputat peste 50 de meciuri şi a marcat un singur gol, câştigând 60.000 de euro pe sezon. Armeanul nu şi-a mai prelungit contractul cu Rapid, care a expirat la 31 decembrie 2006 nefiind mulţumit de oferta care
i-a făcut-o George Copos. Acesta din urmă susţine că i-a oferit fotbalistului 970.000 de euro pe o perioadă de trei ani şi jumătate. (newsin)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE