Un milion euro capital în plus la Geiger Business
  • admin
  • 0 comentarii
  • 112 Vizualizări

Un milion euro capital în plus la Geiger

Geiger Group România, societate cu capital german ce activează în domeniul construcţiilor civile şi industriale, îşi majorează capitalul social cu un milion euro (3,49 mi-lioane lei), de la 1,8 milioane lei la 5,3 mi-lioane lei, prin aport în numerar al tuturor asociaţilor.
Ca urmare a majorării capitalului social al companiei, se emit un număr de 349.948 părţi sociale noi. Capitalul social total subscris şi vărsat al Geiger Group România este compus numai din aport în numerar, din care 9.088 dolari şi 1.498.000 euro, echivalentul a 5,32 milioane lei, împărţit în 532.679 de părţi sociale, cu o valoare nominală de 10 lei fiecare.
Firma Geiger este o societate germană de construcţii, de mărime medie, cu sediul în Obersdorf – Allgäu. Activitatea grupului de firme Geiger se concentrează în domeniul materiilor prime, construcţiilor şi tehnologiei mediului, în sudul Germaniei, în noile land-uri federale, în Austria, Italia şi în anumite zone din România.
Primele raporturi de afaceri ale firmei Geiger în România au fost stabilite în anul 1994, tot în 1994 Geiger a început lucrările de reparaţii de drumuri (covoare subţiri de asfalt la rece) în România şi tratamente bituminoase din 1998, a preluat şi modernizat o fabrică de emulsii în Baia Mare, iar spre sfârşitul anului 1998 a ridicat alte două fa-brici de emulsii în Constanţa şi Bacău. În anul 1997 a fost montată o noua staţie de producţie a asfaltului la cald în Călăraşi, care prelucrează până la 20% asfalt reciclat, iar în anul 1999 a urmat o nouă staţie de producţie a asfaltului în Sînpaul, lângă Târgu Mureş.
Firma Geiger este prezentă şi în Bucureşti, Târgu Mureş, Miercurea Ciuc, Sibiu în domeniile materiilor prime şi construcţiilor de drumuri, fiind antreprenor general pentru proiecte de infrastructură, cum ar fi parcurile industriale. Grupul Geiger cuprinde: Geiger Group Romania, Geiger Transilvania, Wilhelm Geiger Romania, Geiger Hermanstadt Sibiu, Rogranex, Geiger Group Miercurea Ciuc. Cele mai importante proiecte ale societăţii Geiger sunt reabilitarea a 48 km din DN 13 Sighişoara-Târgu Mures (32 de mi-lioane de euro), construcţia parcului industrial Vidrasau – Târgu Mureş (5,1 milioane de euro), modernizarea infrastructurii rutiere din Târgu Mureş (6 milioane de euro) şi alte proiecte de reabilitare a centrului istoric Sibiu (peste 4 milioane de euro). (NewsIn)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE