Preşedinte de filială exclus din PSD Politic
  • admin
  • 0 comentarii
  • 47 Vizualizări

Preşedinte de filială exclus din PSD

7402_pol_Pre.gifÎn urmă cu o săptămână în localitatea Beica de Jos s-au desfăşurat alegerile în cadrul organizaţiei comunale PSD. Acest lucru s-a întâmplat din cauza faptului că fostul preşedinte al organizaţiei, actualul primar al comunei, a migrat către PD. Preşedintele interimar al PSD Beica de Jos, omul primarului, consilierul Victor Cîrje, a fost exclus din filială.

În urma alegerilor a fost desemnat un nou preşedinte în persoana Mariei Moldovan care, ca şi primă acţiune a sa, a propus excluderea din PSD a fostului preşedinte interimar, consilierul local Victor Cîrje. Prin urmare sâmbătă, 10 februarie, a fost convocată o şedinţă a Biroului Permanent PSD din Beica de Jos, care a hotărât în unanimitate excluderea consilierului din partid. În urma pierderii statutului de membru PSD, Victor Cîrje se vede automat şi suspendat din postul de consilier, în locul său fiind propus Constantin Turcata, următorul de pe lista de candidaţi de la alegerile din 2004. Motivul excluderii ne-a fost dezvăluit de către Maria Moldovan, care a declarat că "Victor Cîrje era omul din umbră al primarului, care prin el conducea şi PSD-ul din comună. Chemat să dea explicaţii, fostul preşedinte interimar s-a eschivat, evitând să participe atât la şedinţa la care s-a ales conducerea organizaţiei cât şi acum când l-am exclus din partid. Prin acest comportament Victor Cîrje nu mai merită să fie membru PSD şi mai ales consilier în această comună". Veteranul PSD din Beica, Constantin Turcata, l-a atacat pe actualul primar Alexandru Gheorghe, care "deşi a migrat de la PSD la PD încă din vara lui 2006 nu a avut bunăvoinţa să ne anunţe şi din această cauză am rămas fără conducere timp de câteva luni. Noi, cetăţenii de etnie rromă din Beica, care l-am făcut primar, ne simţim cu adevărat trădaţi".

Avem nevoie de sprijinul CJ!
Preşedintele PSD Beica de Jos, Maria Moldovan, a făcut cu această ocazie un apel către autorităţile din judeţ. "În calitate de om şi de mamă rog Consiliul Judeţean să sprijine comuna Beica de Jos pentru îmbunătăţirea calităţii vieţii cetăţenilor ei aflaţi la limita răbdării. Problema cea mai mare esta lipsa alimentării cu apă a cartierului locuit de rromi care, în momentul de faţă, sunt în situaţia de a cumpăra apă. Nu mai puţin gravă este starea mai mult decât precară în care se află drumurile dintre Beica-Şerbeni şi Căcuci-Sânmihai. Îmi doresc pentru viitor ca Valea Beicii să nu se mai numească "valea plângerii" ci "valea speranţei". Deşi în zona noastră există oameni gospodari cu care ne putem mândri, o tradiţie şi un port admirat şi în străinătate, nu acelaşi lucru îl putem spune şi despre cel care administrează comuna. Făcând o comparaţie cu alte comune şi localităţi limitrofe în care s-au construit biserici şi primării noi, s-au reparat drumuri şi poduri, la noi doar s-a dat cu var".

Ionel ALBU

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE