Declaratii de dragoste Social
  • admin
  • 0 comentarii
  • 54 Vizualizări

Declaratii de dragoste

1. De la Ioana pentru toata lumea
"Viata e scurta asa ca traieste intens fiecare clipa, caci iubirea se pierde si odata si odata o sa-ti poara rau ca n-ai pierdut nimic!"
2. De la Bitu… tie
"Voiam doar sa stii ca tu esti lumina ochilor mei. Tu ma intelegi cel mai bine si de aceea cred ca nu as putea trai fara tine nici macar o zi. Alfabetul incepe cu litera A, numaratoarea cu cifra 1, tristetea cu o lacrima si iubirea mea incepe cu tine! Te iubesc, te-am iubit si te voi iubi mereu!"
3. De la Milena pentru Bogdan
"Poate ca pentru lume esti doar o persoana, dar pentru o anumita persoana, esti intreaga lume !!! Te iubesc !!!"
4. De la Marian pentru Iulia
"De cand te-am cunoscut pe tine viata mea s-a schimbat total. Cand te vad pe tine zambind imi trece orice suparare, revin la viata! Tu esti totul pentru mine! Multumesc lui Dumnezeu ca mi te-a adus in cale!
5 .De la Dulcyka lui Bogo
"As vrea sa fiu o stea ce straluceste numai pentru tine, sa fiu fiu ploaia care cade usor peste trupul tau fierbinte, apoi sa ma evaporez si sa ajung la cer sa spun ingerilor cat de mult te iubesc!"
6. De la Claudiu pentru Anda
"As vrea sa fiu o lacrima in ochi, sa alunec usor pe obrazul tau si sa ma preling pe buzele tale… dar nu as vrea sa fii tu lacrima de pe obrazul meu pentru te-as pierde de fiecare data cand as plange!"
7. De la Loly pentru Anda
"In fiecare noapte stau si sa ma gandesc la tine fata a carei zambet e un far in noapte, o floare in gradina… te iubesc!"
8. De la Vyo pentru Georgiana
"Te-am vazut, ai intrat in inima mea, acum nu mai poti pleca. Te voi tine, te voi pastra, te voi apara de toate. Dar daca vei alege sa pleci, te voi lasa… Nu vreau sa versi nici o lacrima din cauza mea!"
9. De la Milena
"Iubesc clipa in care te-am vazut! Ma fascineaza amestecul tau de copilarie cu maturitate, dorinta ta de a ma face sa ma simt intotdeauna bine in preajma ta. Iti multumesc pentru sinceritate, pentru caldura ta sufleteasca, pentru tot!"

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE