Declaratii de dragoste (continuare din numarul trecut) Social
  • admin
  • 0 comentarii
  • 89 Vizualizări

Declaratii de dragoste (continuare din numarul trecut)

10. De la Andreeea pentru Catalin
"Tu razi, eu plang, tu pleci, eu raman asa a fost de cand te-am cunoscut. Oare nu-ti ajunge cat rau tu mi-ai facut? Te iubesc poate o sa inveti si tu sa ma iubesti cu adevarat…"
11. Pentru iuby meu, Ela
"Este imposibil sa nu simti ce simt acum. Nu pot sa cred ca nu pot sa ma stapanesc. Stii… de cand te cunosc sunt alt om… nu mai gandesc… parca gandeste altcineva pentru mine. Daca macar odata ai vrea sa ma saruti asa cum numai tu stii, poate as intelege ce se intampla cu mine."
12. De la Ana pentru Marius
"Vreau sa stii ca zi de zi ma gandesc la tine, as vrea sa te sarut clipa de clipa si sa te am langa mine secunda de secunda…"
13. Pentru Mihai de la Stela
"Te iubesc, Mihai! Si regret ca am gresit… nici nu stii cat as vrea sa imi pot repara greselile si nici nu stii cat de mult as vrea sa imi dai sansa de a-ti demonstra ca te iubesc… esti viata mea!'
14. Ionel, pentru Gia
"Asa cum soarele mangaie marea, asa cum vietuitoarele marii sunt dependente de mare si soare asa sunt eu dependent de fiecare miscare de-a ta. Fiecare gest al tau este o alinare pentru mine, Te iubesc, stiu ca sunt nebun iubito, dar sunt nebun dupa tine!"
15. Pentru Gabi, de la Ea
" Te iubesc pentru ca atunci cand ti-am intalnit privirea pentru prima data fiori reci mi-au trecut prin tot corpul, simteam ca plutesc si ma simteam invincibila, mai fericita ca niciodata…"
16. De la Vasi pentru Maria
"Iubirea se cere pretuita, nu ascunsa. Iubirea vrea sa fie libera, departe de dorintele lumesti, astfel ca spiritul sa nu-i fie umbrit, norocul s-o insoteasca si nenorocul sa n-o atinga. Nimic nu e mai dulce ca iubirea… Sa nu uiti niciodata ce ai scris… Iubirea adevarata te face intotdeauna mai bun, oricare ar fi femeia care o inspira… Sa fii Iubita!"
17. De la Van Damme pemtru iepuras
"De soare poti sa te indoiesti, De a stelelor sclipire, De adevarul cel curat, Dar nu siu de a mea iubire! Te iubesc"

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE