Invitatie la performanta Sport
  • admin
  • 0 comentarii
  • 32 Vizualizări

Invitatie la performanta

11276_cur.gifEchipa feminina de volei CSU Neumarkt Gaz Târgu-Mures va invita miercuri la meciul din cadrul sferturilor de finala a Cupei României cu formatia Volei 2004 Constanta, care se va disputa în sala UMF, de la ora 17. Meciul este deosebit de important, pentru ca o victorie categorica ar asigura, chiar înaintea returului în mare parte calificarea în Final Four-ul competitiei, ceea ce ar reprezenta cel mai mare succes a voleiului feminin târgumuresean din istorie.
Suportul publicului ar fi foarte important, spune antrenorul principal Luka Valerijan, pentru ca formatia vizitatoare este una deosebit de periculoasa. Este adevarat ca CSU are prima sansa prin prisma rezultatelor din campionat, dar nu trebuie uitat amanuntul ca echipa de pe malul marii are cinci straine în lot (trei canadience si doua sârboaice), are de putin timp un antrenor sârb experimentat în persoana lui Aleksandar Boskovic, iar dupa ce a ratat obiectivele din campionat, joaca totul pe cartea cupei. Valoarea jucatoarelor straine din lotul lor este incontestabila, afirma Luka, iar daca cineva va reusi sa le aseze în teren în mod corespunzator, vor deveni un adversar de temut.
Totusi, si cu ajutorul publicului, se spera numeros, echipa noastra are capacitatea nu numai de a câstiga, ci de a o face într-o maniera categorica, linistitoare pentru retur.
Echipa locala are întreg lotul valid, exceptându-l pa Salaoru, care în timpul saptamânii nu poate participa la meciuri din cauza scolii (urmeza liceul la Miercurea Ciuc, fiind în clasa a XII-a). În schimb, Misleydis Martinez, jucatoarea cubaneza care a lipsit la meciul de campionat dintre cele doua echipe, va fi în teren. Ea înca mai resimte urmarile accidentului de la glezna, dar poate evolua fara probleme. Sunt desigur unele probleme de comunicare cu ridicatoarea, care se rezolva prin multe meciuri jucate împreuna, dar ea este un atu important, fiind capabila sa atace din cele mai variate pozitii, inclusiv din linia a doua, de unde pâna acum echipa s-a bazat exclusiv pe Cristina Zanfir.
Dealtfel, saptamâna care urmeaza este un adevarat tur de forta pentru formatia mureseana. Dupa jocul de miercuri, vor urma trei meciuri în deplasare, în numai cinci zile. Sâmbata echipa va evolua în Bucuresti, contra echipei Rapid, luni va juca tot în Bucuresti într-un joc devansat contra formatiei Constructorul IOR, iar miercuri va evolua la Lugoj, cu CSM-ul din localitate. Dupa calculul hârtiei ar trebui sa fie tot atâtea victorii, iar fetele sunt sigure ca le vor obtine.
Vasile MURESAN

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE